Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, belemennétek abba, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, belemennétek abba, hogy egy szép, gazdag, úri nő puncinyalója legyetek,ha megkér titeket?

Figyelt kérdés
Ha bármikor jelez nektek, ti indultok és kis borozgatás és társalgás után jó alaposan hosszan kielégítenétek szájjal. Aztán a végén kedvesen megköszöni és mehetnétek haza.

2021. jan. 7. 02:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Igen, ha fizet és ápolt.
2021. jan. 8. 03:01
 12/19 A kérdező kommentje:

Például Kósa Erika üzletasszonyra gondoltam. Felhív hogy lécci ugorj már át hozzá. Bont egy üveg bort, iszogattok, majd leül a luxuskapapéra lehúzza a bugyiját (a többi ruha marad), és te odatérdelsz hogy szájjal jól kielégítsd többször is.

Szerintem egyikünk se kérne ezért pénzt :)

2021. jan. 8. 05:21
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

Hát hogyne.

Nekem a borozgatás, iszogatás sem kéne, honoráriumot sem kérnék.

Annyira imádok puncit nyalni, hogy bármikor szinte bárkinek megtenném ezt egy bizonyos életkor határig.

Persze ez is relatív, mert lehet, hogy egy igényes tiszta, ápolt 60 éves nő, jobban néz ki mint egy magára igénytelen 40 éves.

2021. jan. 8. 10:14
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Hol van ilyen nő!

Érdekelne.

2021. jan. 8. 16:32
 15/19 anonim ***** válasza:
54%
Azt se tudom,hogy ki az a Kosa Erika.Én nem mennék bele ilyenbe,nyilván mert nm vagyok ki éhezve😀
2021. jan. 8. 18:57
 16/19 anonim ***** válasza:
78%
Már nyalok is! Nyam-nyam, llllllllllafagy!
2021. jan. 8. 20:12
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Hátha szép és nem idősebb mondjuk 40nél, akkor gazdagnak se muszáj lennie, meg borozgatnom se szükséges hozzá. :)
2021. jan. 8. 23:35
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2021. jan. 9. 10:11
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen , - kinyalnám , mert szeretek nyalni elvezem és egy ápolt puncinál nincs szebb látvány
2021. jan. 9. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!