Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akiknek igazán kicsi(8-9 cm) a farka?
Az orvosi eset. Azt pl már műtik is.
A valódi kicsi az 12-14cm
Az a baj, hogy te vagy az orvosi eset, mert nyilvánvalóan többszörösen szellemi fogyatékos vagy.
Az orvosi eset 5-6 cm, míg 13-14 az átlag.
Hol lehet megnézni, mekkorától orvosi mikropénisz? (Biztos vagyok benne, hogy sosem kapok választ.) Nem vagyok érintett, de érdekel. Én az átlagba épp hogy beleférek.
Ha tudsz angolul, akkor olvasd el: Am I normal? A systematic review and construction of nomograms for flaccid and erect penis length and circumference in up to 15,521 men.
Arról szól, hogy 2015.ben Londonban 15521 egyetemistának ellenőrzotten azonos körülmények között vizsgálták meg a méretét, és az álló pénisz átlaga 13,3 cm lett. Hasonlóan széleskörű, objektív és a tudományos módszertannak megfelelő vizsgálat addig még nem volt.
Persze lehet azt mondani, hogy te jobban tudod. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!