Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy szexeltek a párotokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szexeltek a párotokkal mikor menstruáltok? Barátom nem bírja ki hogy ne csinaljuk

Figyelt kérdés

Megbeszéltük már többször hogy olyankor nem de aztán mellem fekszik össze bujunk, simogat és felizgul, néha én is és rossz hogy nem tudjuk csinálni.

Szüleinkkel lakunk még. A szoba is messze van a fürdőszobatol nappalin is keresztül kell menni 😀

2021. jan. 6. 22:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%

Sehogy

Ennyire gyökér nem lehet valaki, hogy nem bír ki pár napot

2021. jan. 6. 22:51
 2/13 anonim ***** válasza:
40%
Ugyanúgy, mint máskor. Tegyél magad alá egy törölközőt és kész. Ha te nem akarod, akkor elégítsd ki száddal vagy kezeddel. Ha meg szégyenlős vagy szüleid előtt, akkor nem is értem hogy gondolod a szexet. Sokan elfelejtik a szex nemcsak testiségből áll, hanem lélektanilag is felnősz. Ha te nem érzed még ezt át, akkor szellemileg nagyon messze állsz még a szextől, ami nem baj, de később befogsz érni.
2021. jan. 6. 23:01
 3/13 anonim ***** válasza:
30%
Én akkor a jobb kezemmel szoktam szexelni akkor.
2021. jan. 6. 23:01
 4/13 anonim ***** válasza:
74%

Most teljesen őszintén, van kedved hozzá? Mert ha nincs, akkor ne csináld. És nem hinném, hogy a párodat kézzel vagy szájjal ki kéne elégíteni. Ilyenkor lehet egy kicsit pihentetni a szexet.

Ha viszont van kedved hozzá, akkor törölköző alád és kész.

Azt nem értem, hogy mi a jelentősége a fürdőszoba elhelyezkedésének.

2021. jan. 6. 23:06
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Használd a kezedet, szádat vagy a popódat.
2021. jan. 6. 23:08
 6/13 anonim ***** válasza:
69%

#4es

Gondolom lemosni a vért a f_szról.

2021. jan. 6. 23:14
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Egyelőre sehogy. De nem kizárt. Ha a pasid nem undorodik tőle csak nyugodtan. Akkor vagyok a legjobban beindulva mikor megvan. És azt mondják a görcsökre is az a legjobb. 🤷
2021. jan. 6. 23:16
 8/13 anonim ***** válasza:
2021. jan. 6. 23:17
 9/13 anonim ***** válasza:
33%
Sehogy, mert mostanában annyira görcsöl a hasam az első 2-3 napban, hogy eszembe sem jutna. Korábban vagy törölköző volt a megoldás, vagy a zuhanyzó (az mondjuk kicsit problémásabb volt 💁🏼‍♀️)
2021. jan. 6. 23:20
 10/13 anonim ***** válasza:
6%

Amelyik önző, kanos kis sutyerák nem képes csomót kötni a farkára néhány napig, azt én úgy hajítom ki, mint macskát sz@rni.

Egy nőnek a menstruáció rendkívül megterhelő tud lenni fizikailag és mentálisan is, hát még ha van hozzá egy kangörcseivel mit kezdeni nem tudó kis idióta. Amikor fáj, görcsöl, rohadt kellemetlen, vérzel, rossz a kedved, akkor nehogy már egy ilyen kis ostoba fajankó farkával kelljen foglalkoznod! Ha neked nincs hozzá kedved, javasold neki, hogy cummantsa le saját magát, vagy verje ki.

#2. Tulajdonképp te miről beszélsz?

2021. jan. 6. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!