Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19éves lány vagyok.Előjáték során(ujjal történő)vérzek.Néha kevesebbet,néha többet.Mitől lehet ez?Van valaki aki így volt vagy így van?
Figyelt kérdés
(ha esetleg ez segítség akkor nem mostanában veszítettem el a szüzességem,2éve ugyanazzal a személlyel élek szexuális kapcsolatot és 1éve voltam 2nőgyógyászhoz is.Az egyik sebet vélt fel belül amire gyógyszert szedtem de nm ért semmit,a másik citológia és vizsgálat után fertőzést vélt felfedezni,a párom és én is kezelést kaptunk gyógyszerest (én kupot is) az is eredménytelen volt)Nem fáj,utána néha több napot barnázok és nehezen tudok pisilni.2021. jan. 6. 17:18
1/10 anonim válasza:
Valószínűleg a körömmel lehet ott gond, nem?
2/10 A kérdező kommentje:
arra is figyelni szoktunk :/
2021. jan. 6. 17:41
3/10 anonim válasza:
Ha csakis az ujjazástól vérzik, akkor viszont nem lehet más.
4/10 A kérdező kommentje:
Igen,csak attól de nem durváskodunk és a körömhosszra is figyelünk mert nem most kezdődött az egész.Igazából az első ujjazás óta ez a problémám van :(
2021. jan. 6. 18:18
5/10 anonim válasza:
Lehet nagyon érzékeny vagy odalent és az a pici köröm ami narad is felsérti. Próbálkoztatok mondjuk kisebb vibrátorral helyette?
6/10 anonim válasza:
Menj el magánba nőgyógyászhoz, ott talán komolyan is vesznek.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem próbálkoztunk azzal még és magán nőgyógyásznál voltam 2.alkalommal mert én is úgy gondoltam,hogy az első orvos nem vesz komolyan.A 2.alaposan kikérdezett,hüvelyi ultrahangot vett de nem látott semmi rendelleneset,citológia vizsgálatot végzett aminek az eredménye pár nap múlva csak fertőzést mutatott.
2021. jan. 6. 18:48
8/10 anonim válasza:
Nem írtad, hogy a partnered lereszeli-e a körmét, miután levágja. A frissen vágott, éles köröm, néha még rosszabb is tud lenni a hosszúnál.
Én is úgy gondolom, hogy ilyenkor felsért belül.
9/10 A kérdező kommentje:
igen,reszeli is.Már teljesen kétségbeesett vagyok,hogy mi lehet a probléma és sajnos előjáték nélkül behatolást nem tudunk
2021. jan. 6. 20:35
10/10 anonim válasza:
Vegyél esetleg kisméretű vibrátort, és használjátok azt ujjazás helyett előjátékként. Persze nagyon ügyeljetek a tisztaságára is: használat előtt és után mindig elmosni szappannal.
A tippem az lenne, hogy fertőzést szedsz mindig össze: legyen rövid, ápolt mindkettőtök körme, együttlét előtt fürödjetek alaposan, kezet is mosni, szappanos körömkefével a köröm alatti piszkot eltávolítani.
Ha továbbra is gond van, akkor menj el másik nőgyógyászhoz, illetve bőrgyógyász/nemibeteg szakemberhez. (ez itt határterület, lehet, hogy bőrgyógyász jobban tudna segíteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!