Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex érdeklődésű emberek! Megmondanátok, hogy számotokra melyik nemmel történő szexuális érintkezés okozott nagyobb élvezetet?
Nehéz megmondani, mert fiúkból és lányokból is vannak olyanok, akik baromi jók az ágyban, meg olyanok is, akik egy nullák.
Ha csak a szexet, és a fizikai részét nézzük, akkor általánosságban a fiúk. Lelkesebbek, nyitottabbak, és tényleg igaz nagyon az a mondás, hogy egy fiú jobban tudja, mi kell egy másik fiúnak, mint egy lány.
Viszont ha egy kapcsolatot nézzük, és belevisszük az érzelmi síkot, akkor már inkább a lányok. Voltam fiúval is, lánnyal is kapcsolatban, de csak lánnyal éreztem, hogy tényleg teljesen kiegészítjük egymást, még a hülyeségeink is.
25/F
Máshogy jó. A kemény, perverz, deviáns szexet én csak férfival tudom elképzelni, és kizárólag ezt a fajta szexet kedvelem velük. Egy nővel pedig az érzékiséget, gyengédséget szeretem megélni. Mindent összevetve, azt hiszem, egy nővel élveztem a legjobban, de azért azt nem mondanám, hogy emiatt nőkkel jobb lenne. Csak ismételni tudom, számomra máshogy jó, és teljesen más élmény a kettő.
24L
néha ez,néha az.
nem igazán mérhető egymáshoz a kettő.
A fiúk gyorsabban a lényegre térnek,nem kell a szokásos köröket lefutni mint a lányokkal.Ha szimpi akkor dugunk,
de kb:ennyi is a kapcsolat.Azért egy lány ennél többet ad (jó esetben)még sexkapcsiban is.
És egy lánnyal sokkal beválalósabb vagyok,mondhatjuk,hogy lányokkal jobb egy picit,ha ő is beválalós.
29/F
én lányokkal minidig élveztem, pasikkal jó ha 10-ből 1-el
24L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!