Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez így?
A férjem az első férfi az életemben, szóval nincs viszonyítási alapom szexualitás terén. Sokszor van olyan, hogy szexelünk,Neki jó nekem meg nem. Egyszer felhoztam Neki, hogy ilyenkor talán megoldhatná másképpen, hogy nekem is jó legyen, erre azt mondta, hogy oldjam meg magam. Elvárja, hogy mindíg rendelkezésére áljak, ha Ő szexelni akar. Mindegy, hogy én akarom e vagy sem. Ha még is nemet mondok, olyankor lelkileg elkezd kikészíteni. Szóval ha nemet mondok, akkor is egy szarnak érzem magam, ha igent akkor is, mert akkor meg megalázottnak érzem magam.
Gyerek koromban ért szexuális zaklatás többször is, így azt tudom, hogy én nem igen működöm jól ilyen téren, ezt a férjem mindíg is mondja Nekem, hogy a problémák miattam vannak, Ő normálisan működik.
Ne nevessetek ki, de fogalmam sincs, hogy működik rendesen egy szexuális kapcsolat a mai világban. Bennem működik egy belső valami, ami azt mondja, hogy nem számít mit szeretnék, nekem az a dolgom, hogy kielégítsem a férjem, de közben meg unorítónak érzem magam ettől.
Az baj.
Valószínűleg már most szeretője van, ha nincs, egy éven belül, biztos, hogy lesz.
Tudod, hogy hívják-többek között-a szexet más neven? Örömszerzés. Gondolkodj a szó jelentésén.
Mielott elélvezne szállj le ki a farkábol es hagyd ugy ;)
Megérdemli. Vezesd be. Mondjad ez az uj trend. Ha en elvezek majd akkor te is amig en se elvezek te se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!