Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ez így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez így?

Figyelt kérdés

A férjem az első férfi az életemben, szóval nincs viszonyítási alapom szexualitás terén. Sokszor van olyan, hogy szexelünk,Neki jó nekem meg nem. Egyszer felhoztam Neki, hogy ilyenkor talán megoldhatná másképpen, hogy nekem is jó legyen, erre azt mondta, hogy oldjam meg magam. Elvárja, hogy mindíg rendelkezésére áljak, ha Ő szexelni akar. Mindegy, hogy én akarom e vagy sem. Ha még is nemet mondok, olyankor lelkileg elkezd kikészíteni. Szóval ha nemet mondok, akkor is egy szarnak érzem magam, ha igent akkor is, mert akkor meg megalázottnak érzem magam.

Gyerek koromban ért szexuális zaklatás többször is, így azt tudom, hogy én nem igen működöm jól ilyen téren, ezt a férjem mindíg is mondja Nekem, hogy a problémák miattam vannak, Ő normálisan működik.

Ne nevessetek ki, de fogalmam sincs, hogy működik rendesen egy szexuális kapcsolat a mai világban. Bennem működik egy belső valami, ami azt mondja, hogy nem számít mit szeretnék, nekem az a dolgom, hogy kielégítsem a férjem, de közben meg unorítónak érzem magam ettől.

2021. jan. 6. 11:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
NEM
2021. jan. 6. 11:07
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Az van hogy nem tanították meg hogy kell tisztelni önmagad. Hogy mondhatsz bátran nemet, és ez nem neki NEM hanem te magadra egy nagy IGEN. Te neked is vannak határok, igények. Nem kell feladni magad a "szeretet" és elfogadás nevében, mivel egy embernek kell ezt megtennie, önmagadnak.

Ő ezt nem tiszteli benned és nem is "szeret" téged mivel még kompromisszumot sem akar kötni. A legjobb ha elkezdesz megtanulni nemet mondani, így könnyebben fog az IGEN is. Ne felejtsd, a NEM-el magadra mondasz egy nagy IGEN-t!

2021. jan. 6. 11:07
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Ez egyáltalán nem normális, és a férjed sem az. Szinte meg is erőszakol a leírásod alapján. Mielőbb válj el tőle, ennél csak rosszabb lesz.
2021. jan. 6. 11:09
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Ostoba vagy! Hozzá mentél egy ekkora gyökérhez? Ez téged minősít! Vele vagy még? Miért??? Semmi összehasonlítási alapod sincs! Hát szerezz! Hihetetlen hogy saját akarat nélkül létezel! Mi vagy te? Szobanövény?!
2021. jan. 6. 11:12
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

"oldjam meg magam"

Ez 100% nem normális.

Az előzőknek van igazuk.

2021. jan. 6. 11:15
 6/14 anonim ***** válasza:
88%

Nem csak önző a férjed, hanem végtelenül bunkó 1 állat is szerintem.

Ez normális esetben úgy néz ki, hogy ha esetleg szex közben nincs hüvelyi orgazmusod hiába élvezed, sok nőnek akkor sincs.

De a minimum, hogy kézzel, szájjal kényezteti a csiklódat, amíg ki nem elégülsz te is.

Ez a dolog oda vissza működik, és nem normális, hogy így érzel, ő meg ilyen.

F/34

2021. jan. 6. 11:31
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, nagyon nem. A férjed nem tanulta meg, hogyan kell bánni egy nővel. Ha nem tanulja meg, akkor nincs sok megoldási alternatíva, ha meg akarod tapasztalni a szexuális boldogságot, akkor el kell hagynod.
2021. jan. 10. 12:13
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez nemhogy nem normális hanem egy agyrém!! Válj el mielőbb! Hány éves vagy?
2021. jan. 19. 15:17
 9/14 exronin ***** válasza:
100%
Biztos, hogy majd később neki akarsz gyereket szülni?
2021. jan. 20. 18:35
 10/14 A kérdező kommentje:
A bíztatásokra ma nemet mondtam. Azt mondta a férjem, hogy fapina vagyok.
2021. jan. 23. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!