Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, megmutatnátok a főnököknek a puncitokat, ha cserébe kinyalá és ha szeretnétek meg is dugná?
Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 22:46
1/10 anonim válasza:
Nem az óvodában vagyunk, hogy megmutassuk egymásnak a “micsodánkat”.
Én már lefeküdtem egy volt főnökömmel.
2/10 anonim válasza:
Hát persze! Én akarok lenni a munkahely krvája és nem zavarna ha emiatt kirúgnának! Szànalmas vagy.
3/10 anonim válasza:
Én nem, a főnökömmel akkor sem kavarnék amíg ott dolgozom ha álmaim faszija lenne, és ha akarnék is valamit a volt főnökömtől akkor sem így kezdeményeznék.
5/10 anonim válasza:
Megmutattam. Cserébe jól megdugott.
7/10 anonim válasza:
Magasabb pozícióért, duplájára emelt fizetésért, garantált nyugdíjas állásért nyugodtan.
9/10 Williamspear válasza:
Főnök! Hová döccsük le a sódert?! 🤣
10/10 anonim válasza:
Esküszöm, néha jobban örülnék,, ha csak "azt" akarná látni, nem a munkámat. Nyugtom lenne legalább. Eddig a profit mindegyiket jobban érdekelte, nem is úgy nézett ki egyik se, mintha a pénzhajhászat mellett még tudnának egy puncival is érdemben foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!