Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti egy fiú barátotoknak, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti egy fiú barátotoknak, vagy esetleg az öcséteknek megmutatnátok a melleteket?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagy még nem látott cicit. Volt már ilyen? Megengedtétek neki?

(Nincs közöm az előző öcsis kérdésekhez) Gondolom inkább fiúbaráttal esik meg ilyen kérés

2020. márc. 29. 18:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
25%
Nekem megmutathatod!
2020. márc. 29. 18:24
 2/24 anonim ***** válasza:
0%
Leszünk barátok?
2020. márc. 29. 18:25
 3/24 anonim ***** válasza:
0%

Normális testvéreknél ilyen nincs, haverilag elképzelhető, de nekem anno nem volt ilyen jó csaj spanom! 🙄

33/F

2020. márc. 29. 18:26
 4/24 anonim ***** válasza:
60%

Jó pár napja olvasni családi szexuális fantáziákat.

Ajjaj baj van itt ott😀

2020. márc. 29. 18:27
 5/24 anonim ***** válasza:
5%
4 es! Akkor nem csak nekem tűnt fel! Csak azt nem tudom egy ember írja e ki.
2020. márc. 29. 18:31
 6/24 anonim ***** válasza:
60%
Mindkettő látta már.
 7/24 anonim ***** válasza:
58%

Nálunk természetes volt, hogy néha láttuk egymást nővéremmel vagy szüleimmel meztelenül. Nem vagyunk prűdek! De nem is tápláltunk soha szexuális érzelmeket egymás iránt!

Fiú és lány barátokkal is együtt nőttünk fel, amivel együtt járt, hogy olykor láttuk egymást öltözni, vagy strandon. Sőt, nudista strandon is voltunk, de a Balatonban is fürödtünk este ruhátlanul bulizás után.

Kevés olyan volt köztünk, akinek ne lett volna ellenkező nemű tesója, barátja, rokona akit látott volna ruhátlanul. De a strandokon is divat volt a monokinizés. Aki azt kéri, mutassa meg s mellét neki egy lány, nő, mert még nem látott ilyet, szerintem ez a furcsa ember!

8/24 anonim ***** válasza:
21%
Nem.
2020. márc. 29. 18:42
 9/24 anonim ***** válasza:
41%
Én megmutattam magamat az öcsémnek, amikor észrevettem, hogy leskelődik, megfoghatta a melleimet, és nem lett egy beteg állat. Azóta barátnőe van. 22/l
2020. márc. 29. 18:48
 10/24 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nincs ebből gáz, ha ugy erzed nyugodtan.
2020. márc. 29. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!