Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti egy fiú barátotoknak, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti egy fiú barátotoknak, vagy esetleg az öcséteknek megmutatnátok a melleteket?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagy még nem látott cicit. Volt már ilyen? Megengedtétek neki?

(Nincs közöm az előző öcsis kérdésekhez) Gondolom inkább fiúbaráttal esik meg ilyen kérés

2020. márc. 29. 18:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk ebből semmi probléma nem volt, teljesen természetes volt a meztelenség. Nem is tudom a helyén kezelni a kérdést.
2020. márc. 29. 19:06
 12/24 anonim ***** válasza:
85%

nem kellett megmutatni, mert a mai napig lát meztelenül

nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt

2020. márc. 29. 19:11
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nővérem van, kisebb korunkban konkrétan megmutattuk egymásnak, hogy mink van. Ő a nuniját, melleit, én a kukimat. Kíváncsiak voltunk. Nem lettünk felnőtt korunkra eltorzult lelkűek. Szerintem sok testvérpár átesik ezen.
2020. márc. 29. 19:42
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem unokanővérem van, 3 évvel idősebb. Tini korunkban magától megmutatta a baromi szép, nagy, tökéletes melleit (nagyon kellett neki az önbizalom), én meg véleményeztem. Aztán én is megmutattam neki, ami nekem van, lankadtan persze. Volt egy nagy kerti medencénk az udvaron, ott fürödtünk ketten full meztelenül. Aztán felnőttünk, teljesen normálisak lettünk, neki már férje van, stb.
2020. márc. 29. 19:53
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen szituációba kerülnék, én mindenképpen megmutatnám.
2020. márc. 29. 20:13
 16/24 anonim ***** válasza:
88%

Én is megmutattam fiú unokatesómnak, aki 3 évvel fiatalabb nálam. Együtt töltöttük a nyári szünetet. Ahogy már más is írta, meg is foghatta. Én pedig megnéztem az ő szerszámát, ami addigra állt mint a cövek. Majd egyértelmű volt, hogy megnézte a puncimat is. Ekkor ő 13, én 16 körül voltam és még szűz. Egy héttel később bevontuk mindebbe a a húgomat is, aki szintén 13 éves volt. Ennél tovább nem mentünk! Izgalmas volt, de semmi több. Inkább volt ez biológia óra élőben, mint szexuális célzatú.

Mai napig jó a kapcsolatunk! Egészséges felnőttek lettünk, mindenkinek saját családja van.

35N

2020. márc. 29. 20:32
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze. A nudista strandon ennél többet is látnak.
2020. márc. 29. 21:00
 18/24 anonim ***** válasza:
91%
Ocsemnek mutattam meg meg is foghatta de termeszetesn o is megmitatta az o szerszamat en is megmutattam neki a puncima tobbi mar mult. Barattal meg nem volt ilyem de ha megkerne es nagyon joba lennek biztosegmutatnam neki ha o is nekem a himtagjat
2020. márc. 29. 21:30
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Tini korunkban hugommal kíváncsiságbol megnéztuk egymást meztelen. Ő megtapogatta a farkam én meg a melleit. Ő 13 volt én 15. Puncijahoz nem nyúltam. Ez megtörtént pár alkalommal meg aztan elmúlt.

És azota is normálisak vagyunk.

28F

2020. márc. 29. 22:05
 20/24 anonim ***** válasza:
63%

mondjuk olyan szituban ahol a lany mar 7-8 evvel idosebb erdekes lehet,hogy mnnyire torelalna..pl ha o mar 19 az öccse meg mondjuk 12--A any tudja hogy izgatja a punci,kérdés hogy fogadna a kiváncsisagot.

van olyan csaj aki átélt ilyesmit?

2020. márc. 30. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!