Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez BDSM kategória? Létezik ilyen dom férfi?
(Előre leszögezem,nem kérek felajánlkozó üzeneteket,nem ismerkedek az interneten.)
Nem izgat a megalázás és mazochistának se tartom magam,nem kívánom az erős testi fájdalmat,viszont vágyom az alá-fölé rendeltségi viszonyra,szeretném,ha egy erős férfi ledominálna.Meglehetősen éles nyelvem van,szeretek incselkedni és nem hódolok csak úgy be,ezért szeretném,ha a párom megnevelne enyhébb testi fenyítéssel (fenekelés,kötözés,hajhúzás) és tiszteletparancsoló fellépéssel.Viszont ha megadom magam vagy ha jól viselkedek,szeretném,ha elhalmozna szeretettel,megjutalmazna.Vannak ilyen domok,vagy ez túl "vanilla" a BDSM kedvelőinek?
én is hasonló vagyok, bár engem egy ideje izgat az alázás, régen főleg az irányítás izgatott csak
a BDSM elég színes világ, sokrétű :)
(én nem ismerkedem)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!