Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar mindenki nagyon nagy péniszt? Miért hiszik azt hogy ez jó? Nekem 20 cm fölött van és ez inkább egy átok mint áldás, sőt a barátnőim se szerették, +sokkal gyorsabban lelankad, elélvezek 22f
Mert a férfiak egymásnak akarnak vele kanoskodni, így mérik össze, hogy ki a nagyobb jani.
Egyszer láttam egy kérdést, hogy ha eldönthetnék, hogy mekkora farkuk lehetne, akkor ki mekkorát akarna. Konkrétan mindenki 20 fölött írt számokat, szinte már egymással versenyeztek. Aztán, hogy a nőnek mi a jó, senkit se érdekel.
nekem nincs 20+ de nem is akarok! ":D az sem jó ha túl kicsi de az sem ha túl nagy a 17-18 centim tökéletes mert pont akkora hogy nagy legyen és ne fájjon azaz nem nehezíti vagy lehetetleníti el a szexuális életet
pl magasságilag sem akarok nagyobb lenni mert az már zavaró tud lenni... elég a 175 körüli magasság mert nem jó ha a csaj 5 fejjel kisebb
nekem azért jó a 20cm feletti mert rengetek olyan palival voltam együtt akinek nagy volt
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!