Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor lesz már végre elfogadot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lesz már végre elfogadott, hogy olyan nőket is tiszteljünk, akinek az arcára egy házibuliban 6 pasi is ráverte?

Figyelt kérdés

Meddig még ez az erkölcsös maszlag, egy nő miért nem érezheti magát jól?

Egy pasi büszkén mesélné, ha több nőt is kielégített, egy nő miért ne tehetetné, attól még lehetne belőle jó feleség stb?

Mikor lesz végére EGYENLŐSÉG?

2021. jan. 3. 13:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
3%
Verd anyád arcára gyökér...
2021. jan. 3. 13:14
 2/17 anonim ***** válasza:
19%
Mitől lenne büszkeség a "nőnek"?
2021. jan. 3. 13:19
 3/17 A kérdező kommentje:
Az, hogy egyenlőségnek kell lennie, és a nőket sem szabad megvetni a szabados szexuális életért!
2021. jan. 3. 13:20
 4/17 anonim ***** válasza:
26%
Te vagy az a csaj?
2021. jan. 3. 13:30
 5/17 anonim ***** válasza:
49%
Én nem vetem meg, mindig is azt vallottam, hogy egy nőnek is ugyanúgy joga van megélni a szexualitást, ahogy neki tetszik, ha neki az tetszik, hogy 6-an élveznek rá, hát akkor az tetszik, az az ő dolga.
2021. jan. 3. 13:43
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Igazi csajszi, nem fintorog, tiszteletre méltó. Nem a többi aki nem engedi.
2021. jan. 3. 13:46
 7/17 anonim ***** válasza:
3%
Te nyugodtan tiszteld őket, csak nekünk ne legyen kötelező. Aztán vedd is feleségül. És amikor viszed az oviba a közös gyermeketeket, legalább össze tudsz kacsintani a többi arcraverős férfivel:) És ebben a szép új világban te majd büszke leszel a feleségedre, akinek számtalanszor csattant az arcán...:D
2021. jan. 3. 13:52
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Én már annak is örülnék ha egyedüliként egy lány engedné az arcára... És egyébkén számomra egyenrangú az a nő is. Nem ez alapján ítélem meg az embereket. Sőt, eleve nem a nemük alapján.
2021. jan. 3. 13:58
 9/17 anonim ***** válasza:
70%
én sem vetem meg. (vagy ha mégis, hát a hat csávó pont annyira sáros, mint a csaj)
2021. jan. 3. 14:54
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
#7 ha férfi lenne, erre mondanák, hogy legalább kitombolta magát, és nem három gyerek mellett jut majd eszébe, hogy ő még élni szeretne
2021. jan. 3. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!