Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők puncival uralkodnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők puncival uralkodnak a férfiak felett?

Figyelt kérdés
Azért ez így nem igazságos...

2021. jan. 3. 12:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%
Egyértelmű,hogy igen 😋
2021. jan. 3. 13:06
 12/19 anonim ***** válasza:
54%

“ ti pasik, evolúciós okokból kifolyólag elég gyér módon tűritek a szex hiányát.”

Hogy micsoda?😀 Ti aztán szépen tűritek... Amiért te gyérnek látod azért van, mert ti nem kicsit vagytok válogatósak, de nem csak szex terén! Míg mi férfiak nem válogatunk annyit. Ha te dugni akarsz szinte bárkit meg kapsz és fordítva soha. Csodálkozol a viselkedésünkön? Ti hogyan tűritek? Meddig bírnád nélküle? Még jó, hogy tudsz találni csak szexre is valakit... Szerintem nem gyér módon tűrjük hanem nincs egyenlőség🙂

2021. jan. 3. 13:07
 13/19 anonim ***** válasza:
19%
Többségében igen. De esetemben én uralkodok rajtuk.
2021. jan. 3. 13:22
 14/19 anonim ***** válasza:
62%
Találkoztam olyan lánnyal, de nem is egyetlennel aki ilyen vagyis többször. Ő utálja azokat a pasikat akik szexre mennek. Bunkó az ilyen pasi állításai szerint. Kifejezetten undorodik az ilyen pasiktól. Később kérdések sorozatában kiderül, hogy szexkapcsolatai is voltak, persze míg magányos volt miért ne élvezze. Hogy is rakjam én ezt össze?🤔
2021. jan. 3. 13:23
 15/19 anonim ***** válasza:
37%
Ahhoz képest egyre több csajnak punci mellett a fenekét is ki kell nyalni.
2021. jan. 3. 14:29
 16/19 anonim ***** válasza:
84%
Aki hagyja azon igen :D
2021. jan. 4. 06:07
 17/19 anonim ***** válasza:
78%
Puncija minden nőnek van. Nem akkora kivétel azaz egy aki mondja
2021. jan. 10. 22:14
 18/19 anonim ***** válasza:
87%
Én nem igazán érzem magam uralkodói pozícióban, de biztos van olyan férfi, akiknek tökmindegy, csak legyen egy lyuk, ahová élvezni tud, ezért aztán hajlandó lemenni kutyába is.
2021. jan. 10. 23:10
 19/19 Pretorius25 ***** válasza:
54%

"A nők puncival uralkodnak a férfiak felett?" Nem hiszem. Ennyi erővel mondhatnánk azt is, hogy a férfiak a farkukkal uralkodnak a nők felett...

Vannak férfiak, akiket a nőjük szexmegvonással akar büntetni, és szexel jutalmazni.Az ilyen férfiak nem engednek a szex zsarolásnak, hanem vagy szakítanak, vagy keresnek egy szép csinos szeretőt. Fordítva is ugyanígy működik. Tehát ez a nemiszervvel való uralkodás egyik nemnél sem működik. Akinél meg esetleg mégis működik, az papucs! És meg is érdemli a sorsát!

2021. jan. 11. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!