Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek miért annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért annyira nehéz olyan nőt találnom, aki érdeklődik utánam?

Figyelt kérdés
A legtöbb nőt nem érdeklem. Néha már az első pár chat után el is tűnnek, esetleg csak 1-1 szóban válaszolnak. Nagyon ritka az, hogy egy nő legalább 1-2 kérdést is feltesz a beszélgetés közben.
2021. jan. 3. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Lehet hülyeseggel kezded a chat-et.
2021. jan. 3. 11:28
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
Nem nézel ki jól. Ilyen egyszerű a dolog.
2021. jan. 3. 11:29
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudod fenntartani az érdeklődésüket. Ennyi. Unalmas, sablonos témákat vetsz fel.
2021. jan. 3. 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet beijednek ők is közben. Én is kezdtem már el társkeresőzni aztán hirtelen meggondoltam magam és szó nélkül leléptem. Egyik pasi hibája se. Csak rájöttem ez nem nekem való.
2021. jan. 3. 12:31
 5/7 anonim ***** válasza:
25%
Én azt találom az online ismerkedésben furának, hogy még olyan nővel nem chateltem, aki képes feldobni magától bármilyen témát. Oké, kezdeményezzen a férfi, de egy nőben lassan csak annyi érdekesség van, hogy vannak mellei, meg nunija, önálló gondolat meg nulla.
2021. jan. 3. 14:17
 6/7 anonim ***** válasza:
1. Ne legyél ronda 2. Legyen dumád és humorod, 3.ne neten akarj ismerkedni... 23/N
2021. jan. 3. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:

6

2021-ben miért hihetetlen dolog neten ismerkedni?

2021. jan. 3. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!