Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha állandóan melegnek néznek?
23 éves vagyok, valóban nem volt még soha párkapcsolatom. De ez azért van, mert egyik lány se érdeklődik felém.
Állandóan a férfiak tudatában az van, hogy én meleg vagyok. Valószínűleg az ő fantáziájukba van ez, mert nem vagyok homokos, se biszex. Hetero vagyok, és állandóan ezzel kell foglalkoznom hogy az emberek szerint én meleg vagyok. Ez kezd unalmassá válni. Nem gondolom hogy volna valami olyan dolog, amiért ezt feltételeznék rólam.
Tény hogy 170 cm 49 kg vagyok (sovány) de megtudtam az orvosomtól hogy ez genetika. Ezzel pedig nem tudok mit kezdeni. Ha gondoljátok, küldök képet magamról pv-ba. De nincs rajtam semmi olyan amiért ezt kéne a fejemhez vágni. Párkapcsolatot hölgyet keresek, de nem sok sikerrel. Egyébként nem viselkedek b**zisan (fogjuk inkább rá hogy ápolt, jól öltözködöm) de nem feltűnően. Állandóan betalálnak az elmerogyant emberek. Segítsetek!
23F
#1 A viselkedéssel nincsen baj. Mimikámról nem tudom semmit mondani. Szóhasználatról pedig annyit, hogy mindenkinek más a hangja/szálja.
Öltözködési stilusról pedig annyit hogy nem fogok retkesen bemenni a boltba, vagy bárhová.
Az öltözködéssel nincs gond. Nem pica gatyát hordok. Render farmert.
"Tény hogy 170 cm 49 kg vagyok (sovány) de megtudtam az orvosomtól hogy ez genetika."
Ez egy nagy hülyeség. Edzened kellene és rendesen enni. 49kg-val nem csoda, hogy cicafiúnak néznek. ha nem szedsz fel némi izmost, soha egy csaj sem fog rádnézni sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!