Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti letérdeltek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti letérdeltek a barátnőtök elé nyalni, ha úgy akarja?

Figyelt kérdés

2021. jan. 2. 23:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%
Simán! Közben a popsiját ujjazom! Néha rám spriccel!
2021. jan. 3. 01:48
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem, mert úgy gyakorlatilag lehetetlen kinyalni. Inkább térdelő terpeszben négykézlábra állítom, és hanyatt a combjai közé fekszem. Kényelmes, és ő is tud segíteni, hogy jól csináljam.
2021. jan. 3. 01:51
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
Bármelyik pózban szeretek adni ami nem kitekert. Úgyan úgy viszont szeretem én is ha meg tesz mindent partnerem.
2021. jan. 3. 02:39
 14/19 anonim ***** válasza:
26%

"#6 mert ön a miniszterelnök úr! Hazánk dicsősége!"

Én magasabb szinten vagyok, mint az áltag pasi. Az exem pl. azt mondta, hogy az én fejemre nem ülne rá, mert tisztel engem annyira, hogy ezt velem ne tegye. Azt mondta, ha olyan hajlamai lesznek, majd keres egy sub pasit, és ráül annak a fejére.

Engem nem térdeltetnek, meg semmi ilyen, mert értékes pasi vagyok. Szemben veled, akitől még azt is elvárják, hogy a feneküket kinyald.

Na, erre varrjál gombot.

2021. jan. 3. 02:50
 15/19 anonim ***** válasza:
68%

Gratulálok, ha komolyan gondolod.

Az exed eszerint már talált is helyetted valakit.

Én nem vagyok ilyen értékes, én azt szeretem, ha a nőm azt mondja a végén: még senkivel sem éreztem ezt.

2021. jan. 3. 04:30
 16/19 anonim ***** válasza:
70%
kkor megtenném
2021. jan. 3. 07:26
 17/19 anonim ***** válasza:
61%
Én is simán megtenném, sőt még a popsiját is kinyalnám ha szeretné.
2021. jan. 3. 08:26
 18/19 anonim ***** válasza:
80%
Gyááá😁 Ez a tizennégyes milyen kórban szenvedhet? Ez csak költői kérdés. Az én kúlön bejáratú puncim (a pároméról beszélek) minden pózban és szögben kinyalom, és utána még meg is köszönöm hogy hagyta😁😁😁
2021. jan. 3. 09:02
 19/19 anonim ***** válasza:
simán bármikor, szivesen tenném meg, hogy jó legyen, feltéve ha lenne.
okt. 13. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!