Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, lefeküdnétek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, lefeküdnétek olyan pasival akinek a jobb lába le van vágva térdtől lefelé?

Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyat, akinek mindkét lába le van vágva combközéptől, és eléggé nőfaló.
2021. jan. 2. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Alkalmiként nem menne azt hiszem. De ha már ismerném, és "hozzászoknék" az állapothoz, akkor elképzelhető.

Nem azért mert nem egészséges, hanem mert minden vérrel, sérüléssel, balesettel kapcsolatos dolgot rosszul bírok.

2021. jan. 2. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de ha szerelmes lennék bele, akkor igen. A pasim eltörte a bokáját és lábfejét, 3 éve bottal jár és nem hagytam el őt, hiszen szeretem. Ettől még nem változott meg, de ha így ismerném meg, akkor is összejönnék vele, szerintem ha nem lenne lába, valószínű akkor is.
2021. jan. 2. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, de mástól is függ. A volt barátom, neki más "baja" volt, őt úgy ismertem meg és összejöttünk, teljesen más okok miatt lett vége.
2021. jan. 2. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem befolyásolna semmit, ha amúgy a személyisége megnyerő
2021. jan. 2. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!