Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már olyan melleket amik kiábránditóak,kifejezetten "csúnyák" voltak?
Figyelt kérdés
Nyilván minden test szép úgy ahogy van de általánosságban rákérdeznék hogy van e olyan ami a legtöbb embernél kiábrándultságot okoz.
Például:Túlságosan távoli,lefelé néző,ereszkedett,túl nagy méretkülönbség meg hasonlók.
Nekem kicsit önbizalomhiányom lett attól hogy "mindenki" a nagy,összeérő,naggggyon kerek melleket képzeli el így ideálisnak.Nyilvűn van kivétel,és amúgy a példák nem rám vonatkoztak.
2021. jan. 2. 19:39
11/13 anonim válasza:
Mindegyik mell tetszett eddig. Nagy, kicsi, lógós, feszes, mindegyikben találtam valamit ami miatt szépnek gondoltam.
12/13 anonim válasza:
Trónok harca nem tudom hányadik epizódja, mikor Theon a hajón utazik haza, ott a csajnak a hajón neki pl nem valami szép.
13/13 anonim válasza:
én minnden cicit imádok :-) minnél csúnyább, annál izgatóbb. pl a lógó mell, mikor megfogod, lehet érezni a súlyát a tenyeredben. nagyon érdekes érzés, de jó. a kerek kemény is jó, a pici épphogy bimbi is jó az meg tinilányos, a nagy csöcs is jó. tulajdonképp olyan mint a gombóc artúr.. mindenféle csokoládé :-))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!