Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/21 anonim válasza:
Felénk nem szokás "varrni" a bigéket 🤷♂️
13/21 anonim válasza:
Falra tudnék mászni az ilyen alpári megnynilvánulásoktól! Napjainkban ez lett a menő, így kell beszélni a lányokról/nőkről, hogy gyakorlatilag egy tárgynak nézed őket. Bár ha jól megnézem, a lányok is egyre jobban ezt szeretik, ha minél jobban semmibe veszik őket.
14/21 anonim válasza:
#13 végre egy normális hozzászólás, legalább nem vagyok egyedül 🙂
15/21 anonim válasza:
Forditva is ugyanúgy működik ez.
Nem mondom, hogy nem lealacsonyító kicsit, de nincs ebben rossz szándék. Ez csak szleng.
17/21 anonim válasza:
Ez a bige duma 25 éve is használatos volt, ne legyetek már ilyen álszentek
Én 4 csajt cserkésztem be, ahhoz képest, hogy milyen siralmasan indult az év első fele, utána jól összekaptam magam. 24f
19/21 anonim válasza:
#17 Nem a bigével van gondom, hanem a "varrással" 🤷♂️
20/21 anonim válasza:
Kettővel volt szex (az egyikkel rendszeresen, ő lett a párom). Illetve egy lány csak orálozott nekem. :)
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!