Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rosszlányok.hu oldalon hirdető prostinak havonta átlagosan hány vendége van?
többi ember alátámasztotta valamivel? hogy valóban igaz?
nekem a tesómnak az osztálytársának anyukájának annak a szomszédjának a sógora mondta, hogy egy prosti kereshet 2milla fölött ha jól tejelnek.
de látom te nem érted.
ha valaki sok pénzt kap azért simán kereshet annyit.
ja, mert egy tényt nem tudsz elfogadni :d
te vagy a reménytelenül buta öcskös. semmi rosszat nem írtam, kérdeztél válaszoltam. és belém állsz mint egy 9éves. 1dolgot hajtogatsz "15éves, buta"
az általánosságot mondod. tudod léteznek luxus prostik is. 200euró/óra 1000euró/24óra és társai..
ne légy már olyan gyökér, hogy nem tudod felfogni azt amit mondok.
létezik olyan aki 2milla fölött keres.
vicces vagy kérdező :D leállsz vitázni :D
egyébként vagyonőrként dolgoztam majd testőrként. dolgoztam párszor feketén mint "védelmező" és hétvégi napon 6-7ember is megfordult a védett személynél. de volt olyan hogy csak 1 jött (de még olyan is hogy senki sem jött)
szerintem a 120-140 reális szám. "szezonban" lehet több én csak télen dolgoztam igy szoval nem tudom. egy biztos, ha valaki prostinak áll az szerezzen magának egy védelmezőt mert voltak olyan esetek hogy ki sem nézted volna az emberből de megölte volna a prostit ha nem szól nekem (vészgomb) és érek oda időbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!