Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rosszlányok.hu oldalon hirdető prostinak havonta átlagosan hány vendége van?
édes istenem. a számok nem hazudnak.
levezetem neked, mert látom baj van a fejeddel.
2.000.000-ot osszunk el 20.000el, kijön a 100
100óra "munka" után lesz 2milliója HA 20ezer forintos az órabére.
Bizony ha valaki jól néz ki LEGALÁBB annyi az órabére
ami azt jelenti, hogy egy hónapban mindennap napi 3 4 óra kúrással meg lehet keresni azt a pénzt.
érted vagy küldjek postagalambot h elmagyarázza?
"a számok nem hazudnak"
Ezek azok a számok amiket te találtál ki :)
Egyre erősebb a gyanúm, hogy egy 15 éves gyerek vagy látszik hogy fogalmad sincs az egészről.
mert egy nap nem kuratja magát 3 4óráig? ugye? :)
akkor ne hidd el. lehet neked ez nem sikerült mert csunya vagy.
A prostitúció nem olyan, mint a call-center, hogy; "ha bemegyek minimum 4 ügyfél lesz". Van olyan, hogy a lányok 2-3 napig csak moziznak, mert vendég sehol. Akad pár hívás, de vagy érdeklődés vagy csak sima lekurvázós telefon, vagy valami takony szórakozik. Nem egy lánynak vittem pendrive-on sorozatokat vagy filmeket, hogy az ilyen pangásos időszak alatt ne unja seggre magát.
Amúgy nagy kamu ez a kétmilliós duma. A stricik szokták ezzel behúzni a buta falusi csitriket. 40-50 vendég a plafon.
Akkor aki prosti az nem kereshet 2milla fölött? ugye?
1.999.999forint a vége.
értsd meg. ha jól néz ki, magas az órabére. megkeresi azt az árat. gykér vagy és nem fogod fel ezt se
öcsém. te tényleg nem fogod fel. idiotákkal feles beszélgetni.
kérdeztél válaszoltam. takaroggy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!