Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilveszterkor megtörtént az első dolog.Hát nem nagyon vagyok elragadtatva tőle.Ez ilyen lesz a továbbiakban is?Mert ha igen akkor többet nem kérek belőle. Ezek után nem értem miért vannak úgy oda az emberek a szexért? (Egy tegnap még szűz lány)
Nem egy buliban kellett volna magad megdugatnod kisgimnazistaként.
Igénytelen vagy, és most csodálkozol is. és éretlen.
F, 36
Az első alkalom sokszor kellemetlen, emiatt ne aggódj.
Ez volt az első alkalmatok együtt, neked az első minden tekintetben, hozzá kell szoknotok a másikhoz. Nyugodtan kísérletezzetek, hogy melyikőtöknek mi tetszik, mi az, ami jól esik. Az összehangolódás nem történik meg csettintésre. Akár lassabbra is vehetitek, a lényeg az, hogy kommunikáljatok sokat.
Volt elegendő izgatás? Elég nedves voltál? Az is lehet, hogy ezzel volt a baj. Ha ez megnyugtat, az első alkalom nekem is kellemetlen volt, de mára már ott tartok, hogy ez az egyik legjobb érzés a világon.
22L
Nem részegen és buliban volt.
Az első kettő szégyelljetek magatokat.Ez nem vicces.
Ha tudsz pingpongozni emlékszel még arra amikor először volt a kezedben pingpong ütő ? Ugye nem volt valami élvezetes játék. Néha eltaláltad a labdát, néha nem. Főleg ha a partnered is ugyanolyan kezdő volt akkor szinte csak labdakeresésből állt a játék.
Ugyanaz történik most veled a szex terén is. Lesz majd jobb is főleg ha ha játszótárs is érti a dolgát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!