Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet jelentkezni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet jelentkezni a durex test team hez?

Figyelt kérdés
Mérettel együttléttel korral nemlenne gond angol komunikációval sem hiszem úgy hallottuk hogy az ingyen gumi mellett fizetést is biztosítanak valaki tud erről bővebb információt?
2021. jan. 1. 13:43
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
A magyar kommunikáció sem 100%-os. Hogy mehet az angol? 😱
2021. jan. 1. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Azt nem tudom, de nekem hamar felmondtak volna, több is elszakadt ebből a márkából rajtam, azóta nem veszem, jobb a biztonság, másik gyártótól olcsóbb típussal amit használok, még nem volt gond.
2021. jan. 1. 14:34
 3/4 A kérdező kommentje:
#1es A jelenlegi körülményekhez képest nem tartom annyira szörnyű fogalmazásnak mert amiből nemlehetne még információfoszlányt sem kivenni(mondjuk az igen ritka) aztmondanám hogy talán még igazad is lehet,viszont nem a nagy átlagból kell kiindulni többre értékeltem volna ha a kérdést elolvasva arra olyan választ biztosítasz ami mind számomra mind másnak a későbbiekben hasznos lehet nem pedig pár fogalmazási figyelmetlenségen akadsz fent.
2021. jan. 1. 14:44
 4/4 A kérdező kommentje:
#2 Nemhiszem hogy ez miatt szerződést bontanának voltaképp az a lényege ennek hogy minél "tökéletesebbre"/elfogathatóbbra vigyék a fejlesztésüket.
2021. jan. 1. 14:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!