Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, titeket mennyire tudnak jól szopni?
Én elég jó vagyok orálban, pedig egy puncit jól kinyalni szerintem bonyolultabb,mint jól lepippantani valakit.
Az utóbbi fél évben 3 csaj közül senki nem volt kimondottan jó szájjal. Egy volt aki közelítette a kimondottan jót, pedig alig volt tapasztalata.
Nektek mi a tapasztalat, mennyire pipáznak jól a lányok (úgy általában)?
Nálam az a csaj lenne a favorit, aki elsőként leszopna. Igaz, nem sok kapcsim volt, 49 évesen 6, amiből egy 20 és egy 11 éves házasság, de pechemre egyik sem szopott.
Szóval az első vihetne a mennybe...
Tényleg nehéz olyat találni, aki nem csak édesgeti meg cibálgatja, viszont a mostani párom számomra tökéletesen csinálja. Mondjuk ehhez az is kellett, hogy megbeszéljük ki mit szeret. Nagyjából azért 15 perc kell, hogy elmenjek.De foglalkozik a golyóimmal is, és viszonylag erősen csinálja.
Tudja, hogy izgat, ha van hangja, így cuppog rajta rendesen, és a végén amikor már érzi, hogy itt a vég kézzel is rásegít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!