Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek olyan nővel aki nem tetszik?
A helyzet a következő: hosszú ideje nem volt már szexuális kapcsolatom senkivel. Így alakult, elfoglalt is voltam, nem foglalkoztam az ismerkedéssel stb. A lényeg, hogy kb 2 éve nem szexeltem. Most úgy érzem ideje lenne ismét szexelni.
Viszont kapcsolatot nem szeretnék, így pedig nehezebb ismerkedni.
Szóvak megismerkedtem egy nővel aki szintén csak szexelni akar, egyfajta lazább kapcsolat keretében. Viszont külsőre nem igazán az esetem. Nem mondanám azért, hogy csúnya de mégse az esetem.
Ti ilyen esetben lefeküdnétek vele? Amennyire tudom hasonló dolgokat szeretünk, így a szex valószínű jó lenne vele.
Nehezen tudok dönteni, hogy mi legyen.
Ti mit tennétek?
Ez az oldal erre való :D
Minden kérdésre lehet azt mondani, hogy nem a mi dolgunk.
Más emberek továbbtanulása, terhessége, vallása, szexualitása, autója, kutyája/macskája stb sem a mi dolgunk, mégis tesznek fel róla kérdéseket.
Más egyébként nem tudna róla ha lefeküdnék vele, nyilván nem mutatnám be a szüleimnek meg a haverjaimnak, hogy ő az akivel egyszer-kétszer szexeltem.
Nem kell ebből akkora ügyet csinálni! Főleg úgy, hogy mindketten laza szexet akartok. Ha mindketten kívánjátok, telefon a másiknak és hajrá.
Én is voltam így. Több, mint 20 éve. Felszedtem egy kövér, nem igazán szép nőt. Ő is kefélni akart, én is.
Igaz, hogy egy alkalom elég volt. Nemcsak nem volt szép, de a szexben is béna volt.
Egy alkalom volt és kész.
N67/F71, a pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!