Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek olyan nővel aki nem tetszik?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: hosszú ideje nem volt már szexuális kapcsolatom senkivel. Így alakult, elfoglalt is voltam, nem foglalkoztam az ismerkedéssel stb. A lényeg, hogy kb 2 éve nem szexeltem. Most úgy érzem ideje lenne ismét szexelni.
Viszont kapcsolatot nem szeretnék, így pedig nehezebb ismerkedni.
Szóvak megismerkedtem egy nővel aki szintén csak szexelni akar, egyfajta lazább kapcsolat keretében. Viszont külsőre nem igazán az esetem. Nem mondanám azért, hogy csúnya de mégse az esetem.
Ti ilyen esetben lefeküdnétek vele? Amennyire tudom hasonló dolgokat szeretünk, így a szex valószínű jó lenne vele.
Voltam már olyan csajjal, hogy a külseje egyáltalán nem mozgatott meg, mégis olyan vagány személyisége volt, es olyan jól megtaláltuk a közös hangot, hogy mindenképp ágyba akartam vinni. És nagyon is jó volt. A külsőségek csak a kisebbik részei a szexnek.
2020. dec. 31. 14:12
12/25 anonim válasza:
Üveg bor be, Villany le.. és arra gondolsz akire akarsz..
2020. dec. 31. 14:44
13/25 A kérdező kommentje:
Különösebb baj egyik részével sincs. Testre kicsit teltebb de abszolút nem rossz. Inkább arcra nem az igazi. De igazatok van, kár lenne kihagyni. Személyiségét annyira nem ismerem így nem tudom mennyire lennénk egy hullámhosszon. Teste egyébként belegondolva egész jó, főleg a feneke ami kíváncsivá tesz.
2020. dec. 31. 17:12
14/25 anonim válasza:
Én pont úgy vagyok vele, hogy akkor már inkább az arca legyen csinos, főleg ha smacizni is szeretnék vele. A többit az éjszaka eltakarja 🙃🙂
2020. dec. 31. 17:14
15/25 anonim válasza:
Akkor simán, kérd meg hogy vegyen fel valami neked tetsző szerkót.
2020. dec. 31. 17:17
16/25 anonim válasza:
Mi a baj az arcával?
2020. dec. 31. 17:18
17/25 A kérdező kommentje:
Nekem is fontos lenne az arc, de talán nem lesz ebből gond. Nincs különösebb baj az arcával, egyszerűen a fej/arc formája nem olyan amire azt mondanám, hogy csinos vagy szép. Biztos van akinek tetszik egyébként, de szerintem a nagy többség nem mondaná csinosnak. Ettől függetlenül már úgy vagyok vele, hogy nem hajtom a tökéleteset. Ennyi kihagyás után örülök, hogy sikerült valakit találni.
2020. dec. 31. 17:22
18/25 anonim válasza:
Környezetemben is van sok olyan macsó férfi, akik régebben mindig csak fullos bombázókat dugtak, és igazi, tartós kapcsolatra, vagy akár házasságrs végül átlagos kinézetű csajokkal maradtak, abból lett az igazi szerelem.
2020. dec. 31. 20:58
19/25 anonim válasza:
Ne akard ránk lőcsölni a döntést, kérdező. A te farkadról van szó, neked kell eldönteni, hogy kibe mártod. De azt tudd, hogy nagyon meg tudja viselni a férfiember önbecsülését egy ilyen ürítkezős numera.
2021. jan. 1. 15:04
20/25 A kérdező kommentje:
#19 ilyen alapon a kérdések 90%-ára válasz lehetne, hogy "ne akard ránk lőcsölni a döntést". Rengeteg kérdés van ahol tanácsot kérnek, ez egy volt a sok közül.
Végső soron nekem kell majd eldönteni, de a döntéshez kérhetek segítséget, vagy kikérhetem már véleményét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!