Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van remeny hogy valaha jo lesz a baratommal? Van baratom de meg sose tudtam elmenni szex kozben. Sajnos akik eddig voltak a barataim ok mindig nagyon hamar elmentek. 1-2perc alatt
Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 20:13
11/17 anonim válasza:
Próbálkozzatok különböző pózokkal. Például lovaglópózban te tudsz keresgélni, hogy hogyan jobb neked, a párodnak csak a kemény szerszámot kell biztosítani hozzá. Ülve a csiklódat a szemérem csontjához tudod nyomni vagy ha guggolsz akkor más szögben és elég mélyen hatol be.
12/17 anonim válasza:
Hat ha a pasid 1-2 perc alatt elsul akkor ne csodalkozz h nem sikerul aktus kozben elmenned ....
Talan a pasid legalabb 10-15 percig birja ki h nem elvez el akkor lesz eselyed ra, na de igy 1-2 perc alatt????
13/17 anonim válasza:
Az első barátommal én sem tudtam elmenni, ezért meg is utáltam egy időre a szexet. Utána lett egy új pasim és iszonyatosan jó vele. A szexet nem lehet erőltetni, a megfelelő emberrel természetből adódóan lesz jó.
15/17 A kérdező kommentje:
Kivanni nem kivanom szexualisan. De nagyon szeretem ot ezen kivuk
2020. dec. 30. 22:15
17/17 anonim válasza:
ha nem kívánod, halott a dolog. szereted mint embert, mint barátot.
mást se kívántál még meg?
14-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!