Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt tényleg nincs olyan hogy lánnyal lehetne beszélgetni szexről és nem kamus pasikkal?
Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 16:49
31/49 A kérdező kommentje:
Az ilyen tényleg állat 😡😡😡
2021. jan. 6. 17:00
32/49 anonim válasza:
Ha olyan a kérdés akkor igen szoktam beszélgetni szexről itt. Vannak azért normális pasik és nők is itt.
37 n
33/49 A kérdező kommentje:
32# privátban is?
2021. jan. 6. 19:21
35/49 anonim válasza:
Én lányként szeretek férfiakkal szexről beszélgetni, csak sajnos itt soknak az értelmi szintje kimerül a "küldj egy képet a puncidról" mondatban.
20/L
36/49 A kérdező kommentje:
Én nem kértem még soha. Kulturált módon is lehet beszélgetni. Szerintem
2021. jan. 15. 17:29
37/49 anonim válasza:
eddig csak kamu nőkbe futottam bele..barkivel elkezdtem levelezni..szoval szerintem ezt az oldalt nem igazan hasznaljak lanyok
38/49 anonim válasza:
Szerintem még nem is találkoztam olyannal aki tényleg csak beszélgetni akart volna a szexről. Ráadásul normális stílusban, szavakkal, kúltúráltan, nem közönséges módon. Vagy szexchatet akarnak, vagy szeretőt keresnek, vagy farok képet küldenek, de csak beszélgetni nem igen van aki akar.
39/49 A kérdező kommentje:
Pont ezert tettem fel a kérdést. Én is csak normális beszélgetést szeretnék, nem pedig kamus pasikat, beteg állatokat.
2021. febr. 19. 04:40
40/49 anonim válasza:
Én is keresek levelezőtársat hosszabb távra, több lánnyal próbáltam de valahogy nincs meg az akivel jól lehetne a szex témáról beszélni, illetve azt a játékot csinálni amit szeretnék. Fiatal lányt keresek, kizárólag levelezni, házas vagyok. Üdv 27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!