Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt tényleg nincs olyan hogy lánnyal lehetne beszélgetni szexről és nem kamus pasikkal?
Igen a legtöbb pasi itt elmebajos, vagy rögtön a farkáról küld képet.
Vagy normálisnak tűnik de szeretőt keres, idáig 2 volt normális akivel tudtunk beszélgetni értelmesen, ebből az egyik egyszercsak eltűnt és nem írt többet.
N/45
#2 egyetértek, azért is hagytam abba a gyk-zást, egy időre, ritkán nézek csak fel.
N
Én nem bírom ha privátban rámírnak. Volt olyan hogy alpárian kérdezett olyan, dolgot ami sértő. (Pl milyen szagú a puncid, mi van rajtad stb) és volt olyan is hogy megfenyegetett (meg foglak b*szni, meg foglak ölni te ....) rengeteg az elmebeteg. Már vagy 120 embert tiltottam egy év alatt.
A legmegdöbbentőbb, hogy valaki szimpatikusnak tűnik, normálisan ír, erre visszaírtam. Aztán olyan értelmetlen dolgokat kérdezett vissza, hogy a fejemet fogtam. Ilyenek olvassanak már könyveket, hogy ne legyenek ennyire tanulatlan barmok komolyan. Kis intelligencia nem ártana.
A farokfotók meg a legalja. Nem izgató egy idegen f@sz lefotózva! Értsétek már meg
Valaki nagyon vicces. #25-ös voltam.
szoppancs
MILYEN SZAGÚ A PUNCID?
Tiltás
2021. január 6. 15:32
Előzmény:
A kérdésre írt válaszod: Itt tényleg nincs olyan hogy lánnyal lehetne beszélgetni szexről és nem kamus pasikkal?
"Én nem bírom ha privátban rámírnak. Volt olyan hogy alpárian kérdezett olyan, dolgot ami sértő. (Pl milyen szagú a puncid, mi van rajtad stb) és volt..."
Az üzenet:
MILYEN SZAGÚ A PUDVÁS ODVAD TE?
Válaszol
Töröl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!