Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ha csak szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha csak szexuális célbol ismerkedtek neten pasival, akkor mennyire fér bele ha mással is ismerkedik?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy az ember ilyenkor többekkel irogat, mert még nem tudja ki gondolja komolyan. És a végén esetleg több lány benne van.

Akkor titeket zavar, ha őket sem offolja ki?

Ha épp a másikkal megy el, akkor ezt írja meg nektek és ez utána elveszi a kedveteket tőle, vagy így hogy őszinte volt késöbb még lehet valami? Vagy egyszerűen ne írjon és írjon csak ha nincs már más a képben?

Vagy esteleg ilyen szexelgetésnél belefér, ha párhuzamosan beesik más is?

Meg az is érdekelne ti, hogy csináljátok, egyszerre egy és közben offoljátok a másikat, aki szibtén tetszik? Vagy ahogy adódik?

Csak most kezdtem ilyenbe és nem tudom mik a szokások :D

2020. dec. 30. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:
pont nem érdekel
2020. dec. 30. 12:16
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Ahány nő, annyi reakció.

Engem határtalanul nem érdekel. Ha velem van, elégítsen ki, és ennyi.

2020. dec. 30. 12:27
 3/7 anonim ***** válasza:

ezt altalaban se ki nem koti a masik orrara, hogy mellette meg x masik not/ferfit szedit, esetleg fuz be szexre, megis kb mindenki tudja, hogy ez a helyzet.

ha csak szexkapcsolatban vagyunk, inkabb ne is mondja meg, nem akarok reszleteket, ugyis tudom, hogy nagy esellyel van neki mas is. oszinten szolva, nekem is szokott neha tobb lenne, nem szamolok be rola.

2020. dec. 30. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért érdekelne. Szexre keresek valakit nem kapcsolatra. Találkozunk? Kielégít? Jöhet. Nem érdekel hogy előttem utánam mit csinál. Kapcsolatra úgysem kéne.
2020. dec. 30. 14:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Haha nagyon kemények vagytok. Nem tudom bennem vagy egy kis fura érzés, hogy valakivel írogattam tök érdekelt, de közben visszaírt valaki, akivel már régen akartam és akkor most így ne írjak, vagy csináljak úgy, mintha épp most is ráfigyelnék, csak hogy ne szakadjon meg a kommunikáció pedig fullra a másikra gondolok.
2020. dec. 30. 20:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja meg az is bennem, van, hogyha folytatom a párbeszédet az egyikkel, úgy, hogy közben a másikkal vagyok és mondjuk azt írja, hogy szexeljünk és átjönne, akkor majd összevissza kamuznom kell, hogy most miért nem, amikor eddig arról írogattam neki :) Az meg valahogy sok lenne, hogy egyik nap egyik másik nap másik, de lehet még edződnöm kell.
2020. dec. 30. 20:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne hazudnod? Ha ez egy szexkapcsolat akkor nem tartozol magyarázzattal. Mellesleg honnan tudod hogy neki nincs más? 🤷
2020. dec. 30. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!