Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha csak szexuális célbol ismerkedtek neten pasival, akkor mennyire fér bele ha mással is ismerkedik?
Arra gondolok, hogy az ember ilyenkor többekkel irogat, mert még nem tudja ki gondolja komolyan. És a végén esetleg több lány benne van.
Akkor titeket zavar, ha őket sem offolja ki?
Ha épp a másikkal megy el, akkor ezt írja meg nektek és ez utána elveszi a kedveteket tőle, vagy így hogy őszinte volt késöbb még lehet valami? Vagy egyszerűen ne írjon és írjon csak ha nincs már más a képben?
Vagy esteleg ilyen szexelgetésnél belefér, ha párhuzamosan beesik más is?
Meg az is érdekelne ti, hogy csináljátok, egyszerre egy és közben offoljátok a másikat, aki szibtén tetszik? Vagy ahogy adódik?
Csak most kezdtem ilyenbe és nem tudom mik a szokások :D
Ahány nő, annyi reakció.
Engem határtalanul nem érdekel. Ha velem van, elégítsen ki, és ennyi.
ezt altalaban se ki nem koti a masik orrara, hogy mellette meg x masik not/ferfit szedit, esetleg fuz be szexre, megis kb mindenki tudja, hogy ez a helyzet.
ha csak szexkapcsolatban vagyunk, inkabb ne is mondja meg, nem akarok reszleteket, ugyis tudom, hogy nagy esellyel van neki mas is. oszinten szolva, nekem is szokott neha tobb lenne, nem szamolok be rola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!