Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora és milyen pénisze van annak, akire azt mondják a nők, hogy jó farka van?
Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 11:49
1/7 anonim válasza:
Ezt nem lehet általánosítani, mert nem mindenkinek ugyanaz a méret és forma jön be 🤷♂️ van akinek a 14-15 centi is sok, van akinek a 20 is kevés.
2/7 anonim válasza:
annak mondtam,hogy 'imádom a farkad' akivel élveztem a szexet. nem a hossza meg a kinézete számított. a túl hosszú nekem fájdalmat okoz
3/7 anonim válasza:
Szerintem az, hogy valakinek jó és szép farka van, az elsősorban nem a méretre, a hosszúságra vonatkozik.
Legyen szép egyenletes vastagságú, viszonylag egyenes, legyen szép a makkja, a bőr ne legyen elszineződve, hogy itt sötétebb, ott világosabb, stb.
Talán ne legyen göcsörtös, legyen szép formás.
Szerintem ez a szép és jó farok, és nem kifejezetten a méret miatt mondanak a nők ilyet egy farokról.
Persze ne 10 centi legyen, ezzel egyetértek én is, de attól hogy 20 centi egy farok, az még nem azt jelenti, hogy szép is és jó is. 🤷♂️
4/7 anonim válasza:
Nekem 20 cm, és ezt már komolynak jegyzik a lányok.
5/7 anonim válasza:
Nekem 22cm es ezt mar olyan komolyan jegyzik, hogy a jegyzetfuzetukbe kektoll helyett pirossal irjak be
6/7 anonim válasza:
Szóval a férfi, akinek 38-as lába van ne járjon ki kocogni?
Mert nagyjából így gondolkodik sok ember a kérdésekből ítélve.
7/7 A kérdező kommentje:
Akkora hülyeség a pénisz méretet a láb mérethez hasonlítani, hogy az valami hihetetlen.
2021. jan. 3. 10:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!