Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt ti megtennétek a lánynak?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt ti megtennétek a lánynak? 18/L

Figyelt kérdés
Ha szex után nem élvezett el, akkor kinyalnátok? Vagy akkor már nincs kedvetek?
2020. dec. 29. 19:21
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
92%
Egyértelmű hogy igen, a szexben adni és kapni is kell. Amelyik pasi meg csak magára figyel a saját élvezésére azzal ne bújj 2. alkalommal már ágyba, kerüld az önző pötsöket.
2020. dec. 29. 20:09
 22/33 A kérdező kommentje:
#19 Sok lanynak ha szex elott kinyaljak mar nincs kedve dugni. Pont amiatt amit te irtal hogy elelvezes utan mar nem akarsz nyalni
2020. dec. 29. 20:19
 23/33 anonim ***** válasza:
84%

Eloszor o kinyal es elmegyek. Aztan megdug es megegyszer elmegyek:)

Ha nem elvezesig nyal mert nem akarok elvezni es o sem birja mar mert dugni akar de o mar nem birja es elelvez akkor nyugodtan elvezhet ahova szeretne.. en elmegyek megmosom es kinyal , elelvezek aztan ujra felizgul es ujra dugunk. Ennyi.

19/l

2020. dec. 30. 00:32
 24/33 anonim ***** válasza:

Kérdező, voltál te már nővel???

Ha engem orálisan kielégít egy férfi (akár 2-3 orgazmusig) annál jobban kívánom, hogy magamban érezhessem...nem csak a nyelvét.

2020. dec. 30. 07:21
 25/33 anonim ***** válasza:
#24: ha hihetünk a kérdezőnek, és tényleg lány, akkor nem biztos, hogy volt :D
2020. dec. 30. 09:34
 26/33 anonymousreview60 ***** válasza:
#25: Na ez az. Szerintem a kérdező 17 éves lány, aki jobb híjján itt méri fel, mennyire van szexuálisan csak (ki)használva. Úgy látszik eléggé. Vagy bunkó a párja vagy még nem tanult meg a másikra figyelni.
2020. dec. 30. 09:39
 27/33 anonim ***** válasza:

"Sok lanynak ha szex elott kinyaljak mar nincs kedve dugni. "

Eddig ezt nem tapasztaltam. De mivel gyorsan elélvezek, ez tűnik jó taktikának. Amúgy ha nincs kedve dugni orgazmus után, nekem nem gond, ha kapok én is egy jó szopást cserébe.

2020. dec. 30. 10:15
 28/33 A kérdező kommentje:
Nem voltam novel, nem vagyok leszbikus..
2020. dec. 30. 11:14
 29/33 anonim ***** válasza:
Meg is tettem sokszor, ez nem kérdés..
2020. dec. 30. 11:53
 30/33 anonim ***** válasza:

28

Persze, érthető. Nálad mi a helyzet, orgazmus után tudsz még szexelni?

2020. dec. 30. 12:33
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!