Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van még innen visszaút?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még innen visszaút?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyon sokat agyaltam rajta, hogy írjak e ide, de nem merem megbeszélni ezt se barátokkal se családdal. A helyzet dióhéjban annyi lenne, hogy 4 5 hónapja a barátom nem hajlandó lefeküdni velem, ha pedig mégis, akkor is valami kis szerencsétlen, erőltetett együttlét a vége. Két éve vagyunk együtt, szóval nem mondhatom, hogy időtlen idők óta, hogy már megunjon. Én az alakomat tartom, mikor ő engem megismert én azóta is úgy nézek ki, szóval tényleg probálom kizárni a külalakot mint zavaró tényezőt, ő igenis megváltozott, elég sokat és nem a javára de engem sexuális téren sosem zavart.

Mostmár viszont tényleg ott tartunk, hogy egyszerűen nemet mond, és befordul aludni. A pattanjak rá megoldás se működik, megkapom a "most fáj a hátam, derekam, korán kelek stb" válaszokat. Engem ez a fajta elutasítás már annyira felemésztett...

Önbizalmam a béka segge alatt...

Frusztrált vagyok és nem értem mi történik...

Nem vagyunk túl fiatalok sem, hogy a tapasztalatlanság legyen az oka, én 25, ő pedig 27.

Már százszor elgondolkodtam rajta, hogy megcsal. De szerintem nem lenne ideje, mert nagyon sokat dolgozik. Volt, hogy rá is kérdeztem, de persze megmondta, hogy idegesítem azzal, hogy ok nélkül féltékeny vagyok, és elbaszom a dolgokat.

De próbáltam vele már beszélni konkrétan, leülve, szépen részletesen erről de kitérő válaszokat kapok.

Két év múlva lenne az esküvőnk... mit tegyek?

2020. dec. 29. 15:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
ha nem hajlandó változtatni vagy tenni valamit az ügy érdekében, akkor minek vagy még mindig vele? csak kínzod magad..
2020. dec. 29. 15:43
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
Ha már próbáltad vele megbeszélni és mégsincs semmi eredmény, akkor ez sajnos kuka.
2020. dec. 29. 15:45
 3/13 anonim ***** válasza:
53%
Még ma mondd le az esküvődet. Vagy maradhat az esküvő, de szerezz hozzá másik pasit.
2020. dec. 29. 15:47
 4/13 anonim ***** válasza:
53%

Ha még beszélni sem hajlandó róla, akkor nincs más lehetőséged.

Még most szakíts. Elválni sokkal bonyolultabb.

2020. dec. 29. 15:54
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Megcsal. A sok munka csak álca, egy részében nőhöz jár. Én is így csinálom.
2020. dec. 29. 16:21
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
Nincs olyan közös jó barát ismerős aki előtt úgy lehetne beszélni egymással hogy nem kellemetlen? Ahogy olvasom a stílusod alapján (hála istennek) fel sem merül hogy megcsald ami ritkaság . Amikor egyszer nem nagoyn fáradt próbálj meg vele leülni komolyan beszélni hogy ez neked igen is rossz és mondd meg neki hogy te szeretnél megoldást keresni. Tegye félre a büszkeségét és ha gond van forduljon orvoshoz, akkor nézesse meg a hátát, vagy mindenét de senki nem várhatja el a másiktól hogy még akár ötven évet úgy éljen le hogy nincs szex. Én nagyon szorítok nektek 41 f
2020. dec. 29. 16:44
 7/13 Mkdir ***** válasza:
61%
Azt nem mondhatja senki biztosra hogy nőhöz jár, de elég sanszos. Más részről olvasd vissza amit írtál. Gyakorlatilag mindent létező dolgot megtettel ami tőled tellett, hogy megváltoztasd a dolgokat, de te magad írtad le, hogy még az akaratod se érdekli. Tényleg ezt akarod? Az önbizalmadat nem ő fogja visszaadni. Teheted azt amit a sok túl gyenge nő, a szőnyeg alá soporsz mindent, feladod az elveid az onerzeted és a személyiséged, és rongykent eléd tovább vele az életed egy középszerű vagy alja életet adig amíg ő el nem hagy, vagy a sarkadra allhatsz, és megmondod hogy ez neked nem kell!(majd meglatod erre mit lép) Na ez építi az önbizalmat. Csak el kell döntened mit is akararsz. Te már mindent megtettel amit emberileg lehetséges. Vagy egy nevesincs asszony leszel vagy a sarkadra állsz! Sajnos túl sok nő választja a rossz utat. De aki saját magán nem segít, annak más se tud 😒
2020. dec. 29. 16:53
 8/13 A kérdező kommentje:

Először is szeretnem megköszönni szépen mindenkinek a választ! 🙂

Válaszolgatok akkor:

1es válaszolónak: igen, kínzás sokszor szó szerint, de inkább lelki, mint fizikai.

2es, 3as és 4es válaszolònak: igen, igazatok van mindegyikőtöknek, belül én is ezt érzem.

5ösnek: hidd el, rengeteget gondolok erre.

6osnak pedig: nem, nem akarok megcsalni, gyerekkorom óta vele akartam összejönni, sosem dobám csak úgy el a kezemből, inkább akkor tisztességesen szakítsunk. A barátai fiúk, amelyikek most újonnan lettek szinglik, mert megcsalták és semmibe nézték a lányokat. Az egyik el is vált most frissen emiatt. A lányok az én barátaim akik tudom hogy elfogultak velem kapcsolatban és engem piedesztálra emelnének. Szóval talán egyedül egy párterrapeuta segíthet.

2020. dec. 29. 16:56
 9/13 A kérdező kommentje:
7dik válaszolònak: igen, tudom és ezt is tervezem, mint utolsó terv. Azt mondtam magamban, megpróbálok itt kikérni pár véleményt, aztán terrapeuta és ha ez se változtat, búcsút veszünk egymástól.
2020. dec. 29. 16:58
 10/13 Linó03 ***** válasza:
68%
25 évesen még semmiről nem vagy lekésve szerimtem. Én 24 vagyok, és férjjelölt sehol. De nem szresszelem magam miatta. Ha ne sikerül változtatni, ne menj hozzá szerintem. A szüleim együtt élnek, tuti nem csalják egymást, de el vannak hidegülve egymástól, elég egyértelműen. Utoljára szerintem akkor szexeltek, amikor öcsém fogant, aki lassan 18 éves... Egyikőjüknek sem tesz jót ☹️ Náluk elriasztóbb példa számomra nincs az egymástól elhidegült, de mégis együtt maradt párokra.
2020. dec. 29. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!