Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes a barátom a szexre?
A barátommal pár hónapja vagyunk együtt, minden rendben vele, kivéve az, hogy nem működik a szex. Többször próbálkoztunk már. Volt olyan alkalom, hogy nem állt fel neki, ha pedig feláll, akkor sem tudja sokáig megtartani, és ha egy másodpercre is abbahagyja/ abbahagyom az izgatását, akkor puhul, nem tud vele behatolni sem. Ha orálisan izgatom,akkor kemény neki, de elmenni akkor sem tud. Azt mondja, ha egyedül maszturbál, akkor nincs gond, és el is tud menni. Korábban is volt neki ilyen, hogy néha nem állt fel, és azt mondja,csak izgul, de el vagyok keseredve, hogy ennyire nem sikerül, már az is megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy meleg. Nektek volt hasonló tapasztalatotok? Ez mennyire normális a fiúknál?
Kérlek értelmes válaszokat írjatok
"megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy meleg"
Gratulálok! Nagyjából 681 902 oka lehet a kisebb-nagyobb merevedési zavaroknak, és te egyből erre gondoltál.
Miért? Miért ennyire sötét a társadalom, és miért van a szexuális edukáció a béka segge alatt?
Első pár alkalommal még oké, rá lehet fogni arra, hogy teljesítmény szorongás, hogy izgul, de ha sokadik próbálkozásra sem megy, akkor ott már valami komolyabb pszichikai gát van érdemes lenne szakemberhez fordulni.
Első alkalommal nekem sem állt fel, annyira stresszeltem, kérdezte is a lány, hogy "nem tetszem?". Pedig nagyon is kívántam. Másodjára már nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!