Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ti gerjedtek a punci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti gerjedtek a punci "napközbeni" illatára? Például ha nyalásra kerül a sor, ne legyen zavarba a lány? 25L

Figyelt kérdés
Tehát nem igénytelenségre gondolok, hanem szimplán nem volt lehetőség tusolni.

2020. dec. 29. 09:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
61%
Egy táborban volt olyan, hogy nem volt egyszerűen hol tussolni, vagy tisztálkodni, majdnem 2 napja. És ekkor összemelegedtem egy csajjal, pettingeltünk. Nem nyaltam ki, de sokat ujjaztam, és olyan kellemes, finom illata volt így is a puncijának, hogy hihetetlen, nem volt büdös egyáltalán. Az én farkam már biztos undorító lehetett akkor. Az igényes lányok valahogy mindig tiszták, finomak, akármi van.
2020. dec. 29. 11:49
 12/23 A kérdező kommentje:
11-es ez nagyon férfias és gáláns válasz volt :)
2020. dec. 29. 11:52
 13/23 anonim ***** válasza:
90%
Ha tiszta, és nincs nemibetegsége(gomba stb) vagy folyása, akkor igen.
2020. dec. 29. 11:56
 14/23 anonim ***** válasza:
44%
a nefürgyéle józsiknak biztos jó
2020. dec. 29. 12:00
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
A lábak savanyú szagara inkább.
2020. dec. 29. 12:03
 16/23 anonim ***** válasza:
43%
érdekesek a válaszok. bezzeg ha szőrös a pina, megy a szájhúzás, hogy igénytelen, nem jó nyalni, stb. de ha mosdatlan, az teljesen rendben. érdekes világot élünk.
2020. dec. 29. 12:14
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi baja nincsen. Volt egy randipartnerem akivel napközben volt tali egy panzióban. Lehetőség lett volna rá hogy letusoljunk a nagy alkalom előtt. De mivel naponta tisztálkodunk így nem volt kérdés hogy ezzel nem flancolunk. A jellegzetes sós alapízen kívül nem éreztem semmilyen más ízt. És remélem ő sem rajtam :D

Szóval nyugi, tuti te is tisztálkodsz naponta. Ezen módfelett nem kell görcsölnöd :)

2020. dec. 29. 13:59
 18/23 anonim ***** válasza:
A páromat bármikor kinyalom a nap folyamán.
2020. dec. 29. 20:39
 19/23 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretem a punci természetes ízét, illatát (nem több naposan) mint a tusfürdő vagy szappan ízét. Ezért jobb szeretem nem mindjárt fürdés után nyalni.
2020. dec. 30. 08:49
 20/23 anonim ***** válasza:

Exem simán nyalt napközben is, de mindennap fürödtem. Én is szoptam őt fürdés előtt, akkor azért már intenzívebb illata volt a dolgoknak, de én úgy hallottam, hogy alapvetően erősebb a férfi nemi illat.

Viszont egy idegennel nem lennék ilyen laza, ott fürödnék előtte és el is várnám a másiktól is.

2020. dec. 30. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!