Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vérzik ha átszakad a szűzhártya?
Figyelt kérdés
2020. dec. 29. 08:48
11/21 anonim válasza:
nagyon sok múlik a saját adottságodon, ez mindenkinél váltózó !
12/21 anonim válasza:
Egyén függő!Hogy te hova tartozol, majd csak utána tudod meg. Én nagyon véreztem, és nagyon fájt.
13/21 anonim válasza:
Menstruálsz is, nem? Az is vér, nem?
Na ez annál tuti kevesebb vér lesz, és ugyanúgy fogsz érezni iránta.
De még az is lehet, hogy egyáltalán nem fogsz vérezni, van akinek sport közben magától kiszakad a szűzhártya.
14/21 A kérdező kommentje:
Ó, köszönöm
Azért az megnyugtat, hogy kevesebb, mint a menstruációs
2020. dec. 29. 11:11
15/21 anonim válasza:
Kb maximum 2-3 evőkanálnyi mennyiségre számíts. Ha nagyon zavar, készíts elő zsebkendőt, azzal azonnal le tudod törölni ha rátok kenődik. (Extrém esetben lehet több, de ez nem valószínű.)
16/21 anonim válasza:
Nekem kevés volt, pár törlés véget is vetett neki :)
17/21 anonim válasza:
Én szűz vagyok, de volt már bennem, általam egy akkora vastagságú/kaliberű tárgy, mint egy pénisz kb. A világon semmi nem volt, szerintetek ez valid?
19/21 A kérdező kommentje:
20
2020. dec. 29. 19:54
20/21 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem vérzett. Szerintem attól is függ, hogy előtte volt-e már valamennyit "tágítva", pl. ujjazással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!