Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, volt hogy azt mondtáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt hogy azt mondtátok egy pasinak, hogy "szeretném ha kinyalnál"?

Figyelt kérdés

Akár úgy hogy még eddig nem tette neked, akár már igen. Akár pasid volt az illető, akár nem.

1-2 mondatos sztorit írjatok, illetve milyen volt a pasi arckifejezése :)

2020. dec. 29. 07:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy buliban egy csaj egyszer megkérdezte, ha leszop akkor kinyalom-e. Jó üzletnek tűnt.
2020. dec. 29. 08:00
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Igen, redszeresen.

Szerelmem, szeretnék egy orális kielégítést... Pl.

2020. dec. 29. 08:06
 3/8 kyoman ***** válasza:
100%
Ha szex után kérik mindig megteszem!
2020. dec. 29. 10:11
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Volt. Nem volt drámai hatása. Elhelyezkedett, nyalt kb 40 másodpercig aztán abbahagyta. Mondanom sem kell, hogy otthagytam.
2020. dec. 29. 10:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem emlékszem arra, hogy egy nő is megkért volna,mert kérés nélkül csináltam neki ,szuper dolog nyalni, és ezzel örömet okozni!
2020. dec. 30. 08:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Még nem kellett kérni. :)

Volt olyan exem, akit nem szoptam le pár hétig, ő kérte, viszont első alkalomtól kezdve nyalt, így nekem nem volt ilyen problémám még.

2020. dec. 30. 09:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szeretőm kért meg egyszer spontán hogy nyúljak a bugyijába. Hozzá teszem a munkahelyemen.
2020. dec. 31. 17:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Tudom régi a kérdés, de: nincs párom, özvegy vagyok ,helyem van, jelentkező nőnek szívesen segítek. Nem egy két percre.
2023. máj. 25. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!