Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt hogy azt mondtátok egy pasinak, hogy "szeretném ha kinyalnál"?
Figyelt kérdés
Akár úgy hogy még eddig nem tette neked, akár már igen. Akár pasid volt az illető, akár nem.
1-2 mondatos sztorit írjatok, illetve milyen volt a pasi arckifejezése :)
2020. dec. 29. 07:47
1/8 anonim válasza:
Egy buliban egy csaj egyszer megkérdezte, ha leszop akkor kinyalom-e. Jó üzletnek tűnt.
2/8 anonim válasza:
Igen, redszeresen.
Szerelmem, szeretnék egy orális kielégítést... Pl.
3/8 kyoman válasza:
Ha szex után kérik mindig megteszem!
4/8 anonim válasza:
Volt. Nem volt drámai hatása. Elhelyezkedett, nyalt kb 40 másodpercig aztán abbahagyta. Mondanom sem kell, hogy otthagytam.
5/8 anonim válasza:
Nem emlékszem arra, hogy egy nő is megkért volna,mert kérés nélkül csináltam neki ,szuper dolog nyalni, és ezzel örömet okozni!
6/8 anonim válasza:
Még nem kellett kérni. :)
Volt olyan exem, akit nem szoptam le pár hétig, ő kérte, viszont első alkalomtól kezdve nyalt, így nekem nem volt ilyen problémám még.
7/8 anonim válasza:
Szeretőm kért meg egyszer spontán hogy nyúljak a bugyijába. Hozzá teszem a munkahelyemen.
8/8 anonim válasza:
Tudom régi a kérdés, de: nincs párom, özvegy vagyok ,helyem van, jelentkező nőnek szívesen segítek. Nem egy két percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!