Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy amelyik férfinek nagy a lábmérete annak a farka is nagy?
Figyelt kérdés
Mostanában többször hallottam ezt a mondást. Az összes fiúmnak átlagos lábmérete volt. Így nem tudom ellenőrizni a dolgot :) Csak kíváncsi vagyok.2020. dec. 28. 15:47
11/22 anonim válasza:
Állítólag igaz, persze ezt mindenki maga dönti el hülyeség e vagy nem.
A nagy orr,a hosszabb újjú tenyér, a nagyobb talpak arra utalnak.
Nekem pl a talpam nagy...
De van egy kistermetű, nagy karvaly orrú haverom, azzal dicsekedett hogy urológusnál csodálkoztak rajta az miatt...
12/22 anonim válasza:
Nagy a lábam, nagyok a kezeim (magasságom is 199cm) de a fszom mérete átlag alatti.
13/22 anonim válasza:
45 a mérete 190 cm mellé. 15/4,4
14/22 Á.Zoli válasza:
Szerintem nincs köze hozzá. Nálam legalábbis biztos nincs összefüggés, hála istennek 😊
15/22 érdeklődő35 válasza:
50 és lábam van, 15-16 centis farkam.
16/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2020. dec. 30. 08:56
17/22 anonim válasza:
Nincs semmi összefüggés. 45 láb, 15/4 🤷♂️
18/22 anonim válasza:
46 a lábam, lehet nálam működik :D
20/22 anonim válasza:
Páromnak 46-47-es lába van, de átlagos a mérete. Az orra egyáltalán nem nagy, a keze nem kicsi, de nem is extrém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!