Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik szerintetek van okom aggódni a puncim miatt?
Figyelt kérdés
Szóval 20 éves vagyok, mar nem vagyok szűz és igazából rosszat sem mondott még soha senki a puncimra de en akkor is parázok mimden szex előtt mert nekem nem tetszik.
A kisajkaim kilógnak, a színűk rózsaszínes de bárcsak kisebbek lennének.
Mit gondoltok?
Nektek bejön ez a fajta?
2020. dec. 27. 18:44
11/18 anonim válasza:
Ha csinos és kedves lány vagy, mindegy milyen a puncid.
12/18 m0h4 válasza:
Ez kb olyan mint a pasiknak görbe a farka, valakit zavar valakit nemy
13/18 anonim válasza:
Engem meg az frusztrál, hogy görbe a farkam.
Amúgy hidd el, nem foglalkoztat minket, hogy mennyire lógnak ki az ajkak, hiszen egy fiatal csaj puncija ez önmagában felülír mindent.
14/18 anonim válasza:
Ez így nem fog menni, most megmondom! Mondanám hogy nem, nincs baj, de mi van hogyha más, eltérő neadj isten csúnyább mint amivel eddig dolgom volt, akkor hogy írjam le azt, ááá semmi baj vele? Mutasd meg kérlek priviben, nyugtasd meg háborgó lelkem, hogy tiszta lelkiismerettel tudjam állítani, hogy neked van a legszebb puncid amit az utóbbi 3 napban láttam.
15/18 anonim válasza:
Ha tudnád, hogy az évek alatt hány, de hány ilyen kérdésre válaszoltam!
Nekem kifejezetten tetszik az olyan, első barátnőmé is olyan volt.
16/18 anonim válasza:
Gondolom nem akarsz képet mutatni és elvárod hogy 3-5 szóból képzeljük el hogy néz ki....
Ha tényleg érdekel, mutasd meg és kapni fogsz véleményt rá!
17/18 anonim válasza:
Hidd, hogy egy normális pasit se fog zavarni, sőt, valószínűleg gyönyörűnek fogja látni, főleg ha szeret.
18/18 anonim válasza:
A punik nagy százaléka nagyjából ilyen. És mind csudaszép.Ha nekem nem hiszel, nézz meg egyet-kettőt. De vigyázz, rá ne kaoj, mert attól kezdve jobban fog tetszeni, mint egy farok. Mert a puni gyönyörű!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!