Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet lányt találni kalandra?
Figyelt kérdés
Már rég voltam lánnyal, nem vagyok csajozós típus, de már hiányoznak a testi dolgok. 22 vagyok. Neten eddig nem jártam sok sikerrel. Prostik nem érdekelnek!2020. dec. 27. 17:45
1/10 anonim válasza:
Sehol.
Nem azért, de itt ezer kiéhezett pasi van, te csak egy újabb egyed volnál aki sorszámot húz.
2/10 anonim válasza:
Fejleszd magad, a tested, a szellemed, és idővel majd kitűnsz a többi puncira vágyó kandúr közül
3/10 anonim válasza:
Itt hiába kérdezed, mert itt legalább 5000 kiéhezett pasi van, aki minden puncid azonnal dugna. Tanuld meg, hogy vagy fizetsz egy prostiért vagy küzdesz sokat egy barátnőért. Olyan nincs, hogy könnyen megdughatod de nem prosti
6/10 anonim válasza:
Itt sok a csaló, aki nőnek adja ki magát és pasi, szórakozik. Neten nem tudom, lehet nem nagyon találni. Jó kérdés, de a vírus miatt személyesen is nehéz ismerkedni.
7/10 anonim válasza:
Az gáz hogy egy 22 éves legyen az lány vagy fiu keres így partnert!!
Mert mint én egy unalmas házassagban 38 évesen keresek az más és érthető!!
9/10 anonim válasza:
Én is kalandra keresek, de fiút sem lehet találni rá 22/L
10/10 anonim válasza:
9-es de lehet. :D Itt vagyok. Csak te nem vagy csaj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!