Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten lehet kalandra lányt találni?
Nem vagyok már szűz.
Kicsit magamnak való vagyok, de azért hiányzik egy lány akivel időnként jól el lennék. Közös program is ritkán szóba jöhetne. De egy barátnő aki állandóan azt akarja hogy menjünk össze vissza az nekem sok lenne.
Neten lehet ilyen lányt találni?
simán lehet, én több oldalon beszélgetek és sokszor belefutok ilyen lányokba, mondjuk egy része foglalt, de szex és egyebekre így is vevők
és persze vannak kiéhezett tinik, anyukák, feleségek.......elég színes a világ
mostanság akikkel aktívan beszélgetek:
38 éves anyuka
30 éves nő pasival
28 éves nő pasival
17 éves szűz lány
...
ja és a régi levelező partnerekről akikkel lehetne még ez-az nem is beszélve
ha normális vagy és beszélgetsz, akkor elég sok csajt tudsz találni
én nem is ismerkedem mégis találok ilyeneket, meg sokszor van, hogy ők küldenek képet, menjünk más platformra, kíváncsiak a hangodra vagy másodra :D
amire még figyelj, hogy nagyon sok a kamus, de könnyen szűrhetőek, legtöbb esetben elárulják saját magukat túlzásokkal, vagy jó kérdések esetén a hazugságok buktatják le őket
Lehet, ismerkedni bárhol lehet. Annyit vegyél figyelembe, hogy ha csak dugni akarsz - és eleve azzal kezdesz neked a kapcsolat nyűg - akkor eléggé lekorlátozod a saját lehetőségeidet. A "csak szexben is benne vagyok" típusú nőkre fejenként legalább 50-100 pasi fog jutni, ennek fényében szállj versenybe.
A "magának való" típus meg annyira nem szimpi a nőknek. Megjegyzem, élőben 20x hatékonyabb az ismerkedés.
Vannak efféle oldalak. Ügy hívják: társkereső, vagy szexpartner kereső.
Nem kifejezetten újsütetű találmány...
#6:
"én nem is ismerkedem mégis találok ilyeneket"
chat oldalakon beszélgetek, itt is szoktam levelezni, van amikor lányok írnak rám válaszok miatt, fórumok, de ritkán játékban is botlok bele csajokba akikkel játékon kívül is tartjuk a kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!