Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogy fogadnátok, ha a barátnőtök szeretkezés vagy orál végén adna nektek egy spontán spermás csókot? 22N
Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 17:14
12/30 anonim 

válasza:

Nem vágyom rá, de nem zavarna.
13/30 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert a pasiknál szinte általános, hogy elvárják a barátnőtől vagy a partnertől, hogy lenyelje. Nekem nincs vele bajom, de kíváncsi voltam, ha mondjuk visszafelé sül el egyszer a dolog.
2020. dec. 27. 17:46
14/30 anonim 

válasza:

Én örülnék neki, izgi lenne :)
15/30 anonim 

válasza:

Volt már benne részem. Tetszett.
17/30 anonim 

válasza:

Azelőtt is bennem volt, nem izgat ha visszakerül.
18/30 anonim 

válasza:

Biztos meglepődnék rajta. Ugyanakkor szerintem izgalmas lenne.
Szeretem, ha a lányok lenyelik. És ha már nekem tetszik, ahogy lenyeli, akkor engem se zavarjon, ha netán visszakerül hozzám :)
19/30 anonim 

válasza:

Rendszeresen ez történik. Ez extra? Nem.
20/30 anonim 

válasza:

Egyik exemmel bevett szokás volt, hogy néha a felét én kapom vissza. Nem mindig, sokszor mohó volt, és mindet lenyelte. Akkor sem undorodtam, most se. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!