Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi olyan jó a fordított lovagló pózban?
Vártál 20-21 évet erre egy szrdarabbal fekszel le elsonek.
Hat gratulálok xdd
Ez nem fog változni, igy marad, ezt te rontottad el massal mar nem vesztheted el ujra.
Vagy megszokod vagy otthagyod a csavot mert egy ilyen pancser nem tud alakítani magán.
Szerintem szimplàn semmilyen szexuàlis kultúràja sincs a baràtodnak.
Ettől függetlenül, hogy előnyt is mondjak a póz mellett: nekem pl pont úgy görbe, hogy így talàlok be a tutiba.
20. Válaszoló vagyok !
Maga a Póz az az egyik kedvencem !
Szeretem nézni a nőt
Csodálom a női adottságait
Széles csípő szétterülő fenék
Szép bársonyos haj hullánzik
Ahw... Nőies gyengéd kezek combomba kapaszkodnak
A lovaglástól be reng a fenék a hát ez az egésznek az összképe nekem fergeteges...ilyenkor a nőről nem vetem le a szemem annyira magával ragadó látvány
A nő szépsége alakja formája minden látható nőiesség e el bűvöl a kutya póz is hasonló
Keskeny ferék széles csípő formás keres popsi.... Gyönyörű látvány...
Minden pózba megbtalálom a maga szépségét
Eleve a női testen tudom az egész érzelmi vonalakat...
A női test nekem eleve egy bámulatos és gyönyörű látvány forma 🥰😍🤗😊☺️😉😁
Én 24 évesen vesztettem el és ha csak ennyiből állt volna a dolog akkor már a második aktus után beszéltem volna vele, hogy ez nekem így nem jó.
Ha továbbra sem változtatott volna akkor meg dobtam volna. A szex lényege, hogy mindkét ember közös megegyezés alapján élvezze a dolgot.
A barátod önzőnek tűnik ezen a téren és a magad érdekében is beszélj vele minél előbb.
Kedves kérdező!
Nem az a lényeg miért izgató a fordított lovagló (mellesleg azért talán, mert végig látszik a popókád), hanem az a kérdés, miért ilyen rohadt önző a fiúkád?
Én biztosan megadnám amire vágysz.
Tehát, te leszopod, aztán engedelmesen háttal ráülsz, hogy ő élvezzen és még az arcodat se kelljen néznie, miközben ő ki sem nyal téged, mert az "nyálas".
Gratulálok! Sikerült kifognod egy önző, bunkó parasztot, aki csak eszköznek használ és cseppet sem érdekli, hogy te mit érzel. Ráadásul még a szüzességedet is neki adtad.
Ha jót akarsz magadnak, úgy kirúgod ezt a parasztot, hogy a lába se éri a földet. Az ilyen még guminőt sem érdemel!
A szex lehet jó is, ha egy normális férfivel vagy, nem egy önző kisfiúval!
A férfinak elég jó a kilátás, látható a nő feneke stb.
Beszélj vele, hogy neked ez így nem megfelelő, aztán ha őt tényleg nem érdekli, hogy neked mi a jó, akkor inkább dobjad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!