Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja lefeküdtem anyósommal, sajnos elmondta a feleségemnek.Válást elkerülhetem, ha megbánom?
Pár napja írtam ki kérdést, hogy ki mivel tudna segíteni, ha már ez megtörtént.
Akkor azt mondta anyósom nem mondja el.Ma reggel írt egy sms-t,elmondja a lányának, mert tetszem neki, ha elváltam, szeretné ha mi összejönnénk.
Mert tudja hogy néztem rá,és érzi hogy nagyon tetszik nekem.
Feleségem tiszta ideg, törte a tányérokat, karácsonyfát kivágta az ablakon.Hazamenni sem merek,mert lehet a kocsit is megdobálná.
Ki mit tudna javasolni?
Akkor én, mint nő, megpróbálok normálisan válaszolni ha troll kérdés, ha nem.
Szóval, ha az anyám meg a férjem lefeküdnének egymással, azonnal megszakítanám a kapcsolatot mind a kettőjükkel. Ez egy annyira aljas dolog, hogy hihetetlen. A férj még hagyján, ha megcsal akkor kivágom aztán éljen boldogan, de egy anya hogy lehet képes így megalázni a gyerekét? Az anyának mindig anyának kellene maradnia szerintem. Szóval igen, megszakítanám a kapcsolatot az anyámmal is. Megbocsátanék, de többet nem akarnék rá számítani, teljesen elvesztené a bizalmam és a tiszteletet. Mivel ő sem tisztelte a saját gyerekét, hogy ugyan már, a lányom férje tabu.
Nőként. Persze.
Legyél már egy icipicit következetesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!