Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tatabányán van kövér csaj aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rudesz2 kérdése:

Tatabányán van kövér csaj aki vágyik egy két dologra de nem kapja meg?

Figyelt kérdés
Imádom a kövér fiatal csajokat.

2020. dec. 26. 06:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
55%

5

Nem a férfiaktól, hanem a saját nőtársaiktól!

2020. dec. 26. 11:42
 12/30 anonim ***** válasza:
38%
Nem lennél ilyen messze, benn lennék... de valamiért mindig ezt dobja a géo, akik megfelelőek lennének messze vannak...
2020. dec. 26. 11:53
 13/30 A kérdező kommentje:
10es,Én nem azért kedvelem és dugnám a kövér nőket mert örüljön ha valaki megdugja...tudom sokan így vannak de vannak kivételek
2020. dec. 26. 13:04
 14/30 anonim ***** válasza:
83%
10-es, az hogy lehet, hogy a kinézeted miatt fizikailag bántalmaztak? Én is kövér nő vagyok, de emiatt soha senki nem bántott és komoly kapcsolatom is van. Amúgy tele az ország kövér nőkkel és férfiakkal.
2020. dec. 26. 13:18
 15/30 anonim ***** válasza:
15%
de ha azt hiszed, hogy az elhízásod miatt bántanak miért nem fogysz le? vagy ha már tenni kell valamiért akkor már inkább hagyod az egészet? sajnáltatod itt magad
2021. jan. 4. 19:56
 16/30 anonim ***** válasza:
Ne add lejjebb az igényeidet attól, hogy nem találsz
2021. jan. 12. 15:16
 17/30 anonim ***** válasza:
58%
Én is ducibb,teltebb nőket,hölgyeket keresnèk Tatabánya közelében! De én inkább 40-es,50-es hölgyeket keresnék sexre! Én 40-es vékony pasi vagyok,aki szereti a sex minden rejtelmét! Teltebb,ducibb hölgyek,akinek felkeltettem a kiváncsiságát,kérem,írjon nekem privit!
2021. jan. 13. 17:28
 18/30 anonim ***** válasza:
51%

10 -es, az egy dolog hogy túlsúlyos vagy, valakinek bejön, valakinek nem. De az hogy egy paraszt vagy az emberekkel és le "kanos kis gyökerezel" olyat akit egyébként nem is ismersz, meg nyomod ezt az önérzetes mártír dumát hogy ne gondolja senki hogy téged megdughat...

Hát gratulálok, nyilván ettől sokkal jobb lesz minden.

Ha eddig szar volt az életed akkor ettől biztos jobb lesz.

Ha eddig mindenki majom volt veled akkor nyilván ezután is mindenki majom lenne, ezért szólj be mindenkinek, akkor tuti sokan fognak szeretni.

Túlsújos, bunkó, mártírkodó... fantasztikus kombó, igazi főnyeremény.🤥🤔🧠

2021. jan. 21. 00:52
 19/30 anonim ***** válasza:

Férfiak.... egy nőre nem mondunk ilyen jelzőket...

Inkább mondjatok hogy molett.

Kedves 10-es nem minden férfi olyan , ha egy férfi akar egy not , várni fog ra...

Én nem tisztelem azokat a nőket , akik per hét után már agyba kötnek ki az adott partnerrel. Persze ha a kapcsolat komoly.

Sok sikert neked, biztosan meg érdemled a boldogságot.

2021. febr. 5. 08:24
 20/30 Vuk-91 ***** válasza:

Hát igen, sajnos a társadalom csúnyán leírta a duciságot, holott tudjuk, hogy soványan sem jobb. Tele vannak a magazinok "tökéletes" testű (bár többnyire photoshoppolt) lányokkal, és mindenki az alapján határozza meg a szépségideálját, ráadásul az se segít, hogy egészségügyi indokokat is felhoznak ellenük, holott nem ilyen egyszerű a dolog.

És sajnos ez a torz hozzáállás még ott is jelen van, ahol nagyon nem kéne. Főleg hogy van olyasmi, hogy kettős elvárás, a kövér férfiakat vonzónak találják, ám ha kövér nő kerül a szemük elé, máris undorodnak meg gúnyolódnak, holott szerintem sokkal szebbek a lányok. Szóval jah, az élet elég mocsok.

2021. febr. 5. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!