Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok most őszintén .Az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok most őszintén .Az igazat a színtiszta igazat mondjátok. Összejönnétek olyan pasival akinek kis farka van? Kb:11-12cm mereven.Vagy ha ez a későbbiekben derűlne ki akkor szakítanátok?

Figyelt kérdés
2020. dec. 25. 19:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#16 Akkor miért 17-18cm az ideális a nőknek? És ez női vélemények alapján van. Lehet tájékozódni is nyugodtan. Kb 1 millióból 1 nő van, aki nem azt mondja, hogy naggyal a legjobb. Ki lehet elégíteni egy nőt kisebbel is? Persze. Sokkal jobban élvezi nagy mérettel? Igen.
2020. dec. 26. 18:52
 22/23 anonim ***** válasza:
Inkább 16 lesz az az ideális, legalábbis ahol én olvastam ott az volt. De itt még mindig arról van szó, hogy egy jól alakuló kapcsolatot eldobnának-e a nők azért, mert kicsi a férfi pénisze. De mivel ki lehet alakítani így is normális szexuális életet, nem hinném, hogy ez szakító ok lenne. Persze csak akkor, ha nő is megfelelően tájékozott, nyitott és támogató.
2020. dec. 27. 10:26
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem 16. És lehet, hogy nem dobnák el a kapcsolatot, de később a hiányérzet miatt jön/jöhet a megcsalás. Ez csak az én személyes véleményem, de nekem a szexben a nő kielégülése a legfontosabb és nem leszek úgy együtt valakivel, hogy sokkal jobban élvezné, ha nagy farkam lenne.
2020. dec. 27. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!