Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok most őszintén .Az igazat a színtiszta igazat mondjátok. Összejönnétek olyan pasival akinek kis farka van? Kb:11-12cm mereven.Vagy ha ez a későbbiekben derűlne ki akkor szakítanátok?
3:
Van ilyen. Például én magam is ekkora pénisz birtokosa vagyok. Szerencsére sosem fognak kinevetni érte.
7-es!
Ne ámítsd már szegényeket!
Csak egy kérdés: van olyan, hogy valaki az első egy-két rendin ezt szóba hozza?
Randioldalon szerintem nem illik kiírni, és nem is szerencsés, hacsak nem alkalmit keresel.
Ha kicsi, akkor nem értem miért, ha nagy, akkor gondolom ez az egyetlen, amire büszke lehet. Nem sok...
De nem találkoztam még olyan pasival, aki első randin leül veled kávézni, hogy:
"-Nos.. Magamról annyit, hogy Debrecenben születtem, de Veszprémben nőttem fel. Van egy nővérem, Éva, és egy keverék kutyán. A farkam pedig 12 cm.
-Ööööh.. Tessék..?
-Mármint: az én farkam, nem a kutyámé. "
Mert egy ilyen beszélgetés persze ahhoz vezetne, hogy lelépek. De nem a méret miatt, hanem mert bizarr.
Ha meg már ismered, és szereted a másikat, a méret mindegy.
Szerintem.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!