Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok most őszintén .Az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok most őszintén .Az igazat a színtiszta igazat mondjátok. Összejönnétek olyan pasival akinek kis farka van? Kb:11-12cm mereven.Vagy ha ez a későbbiekben derűlne ki akkor szakítanátok?

Figyelt kérdés
2020. dec. 25. 19:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
38%
Dehogy
2020. dec. 25. 19:17
 2/23 anonim ***** válasza:
22%
Nem szakítanának, mert beszereznek egy nagy farkú szeretőt.
2020. dec. 25. 19:24
 3/23 anonim ***** válasza:
19%
De most komolyan. Tényleg van olyan ember akinek ilyen pici? Nekem már 11 éves koromban nagyobb volt. Nem tudom eldönteni hogy ez most tényleg egy létező jelenség hogy valaki ilyen picivel rendelkező vagy ez csak egy szóbeszéd hogy vannak ilyen emberek?
2020. dec. 25. 19:25
 4/23 anonim ***** válasza:
93%
Ez már NAGYON UNALMAS
2020. dec. 25. 19:29
 5/23 anonim ***** válasza:
91%
Igazad van 4-es
2020. dec. 25. 19:31
 6/23 anonim ***** válasza:
90%

3:

Van ilyen. Például én magam is ekkora pénisz birtokosa vagyok. Szerencsére sosem fognak kinevetni érte.

2020. dec. 25. 19:40
 7/23 anonim ***** válasza:
86%
Igen, mivel a szex nem egyenlő azzal, hogy farok a punciban és kész. Nagyon sok más módja van az intim együttlétnek akár játékszerek bevonásával, akár anélkül. Ha szeretem, akkor nem gogok kiábrándulni belőle attól, hogy kicsi a farka, sőt orálisan még szívesebben is kényeztetném. Kis farokkal is lehet minőségi szexuális életet élni, csak le kell vetkőzni a komplexusokat, és nyitottnak kell lenni.
2020. dec. 25. 20:01
 8/23 anonim ***** válasza:
33%

7-es!

Ne ámítsd már szegényeket!

2020. dec. 25. 20:03
 9/23 anonim ***** válasza:
76%

Csak egy kérdés: van olyan, hogy valaki az első egy-két rendin ezt szóba hozza?

Randioldalon szerintem nem illik kiírni, és nem is szerencsés, hacsak nem alkalmit keresel.

Ha kicsi, akkor nem értem miért, ha nagy, akkor gondolom ez az egyetlen, amire büszke lehet. Nem sok...

De nem találkoztam még olyan pasival, aki első randin leül veled kávézni, hogy:

"-Nos.. Magamról annyit, hogy Debrecenben születtem, de Veszprémben nőttem fel. Van egy nővérem, Éva, és egy keverék kutyán. A farkam pedig 12 cm.

-Ööööh.. Tessék..?

-Mármint: az én farkam, nem a kutyámé. "

Mert egy ilyen beszélgetés persze ahhoz vezetne, hogy lelépek. De nem a méret miatt, hanem mert bizarr.

Ha meg már ismered, és szereted a másikat, a méret mindegy.

Szerintem.

30/N

2020. dec. 25. 20:03
 10/23 anonim ***** válasza:
46%
Sajnos, csak szerinted 30N.:/
2020. dec. 25. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!