Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Reggelente gyakran elmarad a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabó Patrik Károly kérdése:

Reggelente gyakran elmarad a merevedés, a 2. Menetre 5-6 órát kell várni, miért?

Figyelt kérdés
Pajzsmirogy túlműködésem van azt tudom. Gondjaim vannak mint írtam. Mikor oda kerül a sor hogy barátnőm akarja gond nélkül működik, de mikor úgy jártam hogy lelankadt benne a 2. Menetnél kicsit ideges lett. Elég ha hozzá ér, bele markolok a fenekébe stb. Feláll. De reggelente elmarad heti legalább 4-szer, legalább is így veszem észre. Mert mire lemegyek pisilni, kb 1-1,5 perc nem áll. A második menetre hogy feláljon várni kell 5-6 órát is, de minimum 4-et, de kb 6 hónapja teszteltem és mikor ki vertem a 2. Menet jöhetet 10 perc mulva. Mi lehet a gond? Barátnőm akárhogy játszik vele stb. Nem segít. Orvoshoz időpont csak februárba van. De nekem most kell megoldani a gondot mert barátnőm így nem sokáig bírja. Feszült is vagyok miatta. És kb azóta van mióta barátnőm van. Azelőtt napi szinten akár 2-3-szor is magamhoz nyultam, ritka volt, de napi 1 mindig meg volt. Mióta barátnőm van, 1,5 hónapja csak hétvégente van. De neki 2 kevés naponta, így ezért szeretnék változtatni.

2020. dec. 25. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Öregszel.
2020. dec. 25. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Akkor elégedjen meg napi egy menettel 🤷‍♂️
2020. dec. 25. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
mi az, hogy baratnod ‘igy nem nagyon birja’ es muszaj most megoldanod? napi 2 szex igy is siman mehet, ha meg annyira nem birja, ki tudod mashogy is elegiteni. gondolom, az se segit, hogy o stresszel teged ezzel es emiatt feszult vagy, ami a merevedes egyik ellensege.
2020. dec. 25. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Vagy öregszel, vagy szervi oka van, vagy stresszelsz hogy a csajt ki-e tudod rendesen elégíteni. Koncentrálj a minőségre öreg, mert ha jól megkeféled a csajt, ha orgazmusa van, akkor elégedett lesz.
2020. dec. 25. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogyha csak 5-6 órát kell várni a kettő között, akkor hogy nem jön össze a napi kettő? 🤔
2020. dec. 25. 19:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Napi 2 össze jönn, 22 éves vagyok, ez lemaradt
2020. dec. 25. 19:38
 7/7 anonim ***** válasza:
És miért is nem elég napi kettő? 🤷‍♂️
2020. dec. 25. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!