Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és ferfiak, mi értelme van a fenék bámulásnak?
Előre leszögezném, hogy semmi bajom vele. Mindent a szemnek, semmit a kéznek alapon vallom, hogy nézzenek csak meg engem is nyugodtan. Az sem zavarna a ha párom mellettem nézné más fenekét. Miért ne? Senki sem vak...
De mi értelme van? Meleg pasikat megértem, hiszen ők oda hatolnak be. Felmérik a terepet előre.
De heteró férfiak miért? Nézitek, hogy belefér-e a tenyerébe? Vagy olyankor ti is az análra gondoltok? Vagy arra milyen lenne kutyapózban? Van egyáltalán bármi magyarázat vagy csak ösztönösen néztek oda?
Illetve mostanában egyre több csajtól látom, hogy nézik a pasik fenekét? Minek? Számít egyáltalán?
Mint írtam, tényleg nem zavar egyáltalán, csak nem tudom mi értelme van és már foglalkoztat egy ideje.
Válaszba kérlek írjátok hogy nők vagy férfiak vagytok és ha gondoljátok, kor is jöhet.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!